onsdag 22. oktober 2008

Høner:-)

Før jeg hadde begynt å spise Raw Food hadde jeg bestilt noen flere høner,og denne gangen fra Hvam Videregående.Vi lar alle høner bo her til de dør av seg selv(hvis ikke rev,grevling el.noe har herjet)Det betyr igjen at når de blir skikkelig gamle og ikke legger flere egg...så føler jeg at det er litt rart å gå i måneder /år og stelle og gi mat=0 egg.Derfor er greia da og få noen med et år eller to mellomrom.Endelig hadde jeg fått snoken i en sort jeg ikke hadde fått tak i før,og ville ikke si nei selv om jeg nå ikke spiser eggene.Andre i familien gjør jo det..både dyr og ungdommer...
Tok med hundeburet for å hente de(det brukes jo ikke til noe annet:-)Snakket med de,og de var sååå rolige og trivlige.Vel hjemme tenkte jeg de ville bli redde,men nei da...det var "de gamle"som var mest skeptiske..alt=""id="BLOGGER_PHOTO_ID_5260004152936558194" />

8 kommentarer:

pudelflicka sa...

Vilka fina höns du har . Jag tyckte mycket om de vita.Jag funderade också på att ha höns men det blir för mycket jobb känner jag.
Tycker du ska äta lite kött själv om du äter Raw Food. Kroppen behöver det också.
Kram Hedvig

happy in pink sa...

har du høner??? stilig...

det bor en haug med høner rett borti gata her...de går løse (utrolig nok,vi bor jo i et byggefelt)...for ett par år siden spiste en nabohund opp alle sammen...hunden måtte bøte med livet og hundeeieren måtte kjøpe nye høner...kom i avisa og greier;)

vel, det var den eneste hønehistorien jeg har:)))

klem tara

Ida sa...

Sjarmerende gjeng, som kakler i veg dagen lang, tenker jeg.
Bare de husker å verpe litt også da.... ;)

Og jeg er fortsatt IMPONERT over standhaftigheten din Randi! :)))
Du er ett stort forbilde!

Ha en deilig torsdag i morgen, med mye energi! :)

Anemone sa...

Hanen da???

chatrine sa...

Men...så flott gjeng!
Hadde jeg bodd litt sånn på landet så skulle jeg hatt noen høner jeg også:)
(her i byen ville de nok ikke likt seg)
Håpe de har blitt "venner" nå da;)

Ha en superfin dag!
Klem fra chatrine:)

GundaM sa...

Vet du, skulle jeg vært høne og jeg fikk velge skulle jeg så absolutt ha bodd hos deg! basta bom . Om ikke annet hadde jeg blitt SUR og da mener jeg skikkelig sur du ;0) HIhi, herligheten så god du er.

Men vet du, en dag uten kjøtt og jeg surner i dette liv...Jeg bare må ha kjøtt jeg da ;0) Og kylling er jo digg...? Og biff...Og hamburger og.....

Stooor hønseklem;0)

Frk.Badegakk sa...

Nei så nydelig!
Jeg har veldig veldig lyst på høner her også, plass til det har vi jo helt klart, men også jeg vil at de skal "sjøldaue" som vi kaller det her på bygda. Her skal ingen slaktes!
Godt å høre at flere har samme oppfatning som meg!=)

Takk for koselig hilsen i bloggen min forresten. Ønsker deg en deilig helg!!
*klem*

Moderncountry sa...

Neimen, har du høner?! Jeg elsker høner!! hihi..ja det gjør jeg og det får min venn høre ganske så ofte. Jeg prøver å si det så mye jeg kan får å kanskje få han også til å sette pris på dem. Kvinnelist..min drøm er et hus på landet, og et landlig hus med en hage uten høns hva er vel det? Ferske egg og kakling i gården, herlig sjarm!!

Klem Aina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...