søndag 27. desember 2009

Rawkake og strikketøy

Det er sånn med rawfood at det ofte har navn som pizza..taco..cheesecake etc.. Det skal liksom ligne noe vi er vant til.Grunnen til at jeg spiser annet er hvertfall ikke at jeg savner den gamle maten!...Og Pizza var veeeeeldig langt fra pizza for å si det sånn...(godt,men hvertfall ikke pizza!) Har derfor vegret meg for å lage cheesecake,for cheesecake er det jo ikke..Fikk smakt det når http://www.funkyfreshfoods.no/ hadde kafé i Oslo...Åhhhh...sååå godt...& tenkte at det får jeg lage..Som tenkt,så gjordt...& det smakte himmelsk:-)Den første kaken gikk unna i en sånn fart at det var bare å lage en til...Dobbelt så stor & alle smiler:-)Nei i all verden! Hva har hun begynt med nå da? Jeg har strikket prøvelapp for andre gang i mitt liv,og det er ingen dum idé..
Har funnet ut at jeg ikke er en medfødt strikkerogfårtilalt...strikker,så da er det like godt å starte fra scratch.. Mønster og fult "kriseteam i butikken når armene skal i:-)Tror den blir ganske deilig:-)Sliter med "influensa"og vond rygg på fjerde uken,så tar det med ro hver kveld og strikker og ser litt tv...
Så får masse uteliv og spinning(med rokk)komme når helsa er bedre...

Fortsatt deilig jul & Stooor klem

10 kommentarer:

MajorogMeg sa...

Kaka så jo nydelig ut:) Du er helt klart en mye bedre strikker enn det jeg er:))
Plei helsa og ta vare på deg selv.
Ha en fortsatt god romjul og klem fra meg:)

Vibeke sa...

så deilig den kaken så ut, nam og nam!!!
forstår godt hva du mener når det gjelder strikkingen, jeg har det såmm med hekling...akkurat lært det for ANNEN gang...fnis..

masse god bedring, håper det slipper taket snart!

varm romjulsklem fra meg

moa sa...

halloooooooen....
så kjedelig med formen din da & ryggen...
MEN godt og se du nyyyyter livet med deilig kake og strikketøy...
deilige romjulen...digger den :0)
...mange gode klemmer fråm miiii..

Løvinnen sa...

Deler du oppskrift?:)

GundaM sa...

Hmmm, den kaka så nydelig ut! Må si jeg beundrer dag den menyen din, hadde jeg aldrig klart...Eller?

Håper ryggen går seg til og at du begynner på spinne igjen ;) HIhi

Kos dæ videre randi!

Mahi sa...

Hej vännen, hoppas du snart slipper influensan. Kakan ser underbart god ut, jag förstår att den försvann snabbt igår. Hoppas att få se dig framöver. Många kramar. M

Anonym sa...

Glad att du tittade förbi! :-) God fortsättning och ett riktigt gott nytt år önskar jag dig! Hoppas ryggen snart är bra. Kram!!

Anne sa...

NÅ !! har jeg da endelig litt tid til å besøke diverse venner her inne. Dagene flyr jo av sted jo, og jeg rekker nesten ikke halvparten av det jeg hadde tenkt å benytte disse fridagene til.

God Jul foressten, og håper du koser deg stort. Jada :-))) fikk en toppers sms fra gunda som var ment til meg..., søt du ja, humor har du og, og det liker man.

I skrivende stund snør det i trøndelag, men jaggu lot den vente på seg ja. Kun et bitte lite melisdryss kom til jul, men nå er det da håp. Kalde gaer har vi hatt, den gradestokken har gått fra -10 til -15 grader denne jula, men det hindrer ikke kjærringa, ut på tur vettu.

Mye fri i jule jeg, og glad for det faktisk, ladder batterier og nyter livet. Håper du gjør just the same my friend!!

Romjulsklem fra Anne til deg

Sussi's värld sa...

Hej!
vad roligt att du hittade till mig och att du tycker om mina smycken, nu skall jag kika runt hos dig det ser jättefint ut:-)
Kram

H A N N A S - F O R M sa...

Så gärna vännen...blir ju bara glad!!! Du visar så härliga bilder...kommer snart tillbaka!

Ha ett riktigt gott nytt år!

KRAM
Hanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...