mandag 29. mars 2010

Hopp i havet!!...Nei...!!!

Tur i går med hunder,mann og iphone..De tenkte seg nok ikke helt om der de jumpet ut i sjøen og opp på isflaket... Hvordan i all verden komme seg tilbake?...Jeg var ikke interresert i å vasse ut å bære de iland for å si det sånn...Ok... Må man så må man... Rosso først......og så Indie etter...Moralen er: ikke hopp i havet før du har kjent på temperaturen i vannet & Deilig dag i påskeuken til dere:-))

9 kommentarer:

pudelflicka sa...

Ja de trodde nog det var varmt och skönt i havet! Kanske de lärde sig något av detta? Mina små änglar hade aldrig gått ut i vattnet!
Kram Hedvig

Anonym sa...

Hihi - der lærte de nok en lekse. Artig innlegg på en mandags formiddag - det er jo alltid deilig å dra på smilebåndet! Fin mandag til deg!

jannes hobbykrok sa...

Hahaha!Noen har startet badesesongen ALT for tidlig!Morsomme bilder!
Klem,Janne

MajorogMeg sa...

brr...det så kaldt ut:) Men enda bra de kom seg i land uten at du måtte svømme ut:))
Ha flotte dager, klem fra meg:)

moa sa...

hallo sunshine!

brrrr....stakkars de søte firbente!
en skikkelig kald fornøyelse..
godt du holdt deg på land da, hihi..
i dag er det sol & blå himmel mmmm...digge-digg!
stor klem fråm miiiii

Randi sa...

hahahaha...Heldig at det ikke var dypere...at de bare kan vasse i land:-)

Håper du får en fin påske

Hobbygåsa sa...

Oj oj oj, nei badetemperaturen har vel ikke riktig kommet enda :-) Godt det ikke var Leon, han hadde ikke kommet inn igjen :-) Han hater kalde vannpytter, så han hadde nok blitt der til han ble hentet :-) God påske Randi - kos deg masse og klem fra meg!

Anne-Berit sa...

Ja,hva finner de ikke på disse hundene våre.Hadde ei tispe som tok en svømmetur i november en gang.Da var det bare å komme seg hjem etterpå for å få varme i hunden igjen.Ble ikke mer løping på standa den dagen,hehe.Fine og artige bilder var det.God påske!

Anne sa...

FOR et lys du her har fanget randi, og som jeg hadde likt å ruslet der sammen med deg :-) og bare så du vet det, da, he he hadde du vireklig trengt de øreproppen med litt musikk for jeg kan til tider være en skravlebøtte, eller veldig rolig :-)

Flott påske ønskes deg kjære venn.

Anneklem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...