mandag 4. februar 2008

Chiquita flyttet..

For et par måneder siden bestemte jeg og Chiquita oss for å flytte til en annen stall.En annen eier med to hester fant ut det samme.Hennes hester skulle gå på utegang,og jammen forlangte ikke min skjønning at hun ville det samme.En hestedame på 25 år sier man ikke imot hvis ikke det er helt spesielt.Hun vet hva som er bra for henne.
Fredag av alle dager var dagen..Sterk vind og snøvær!!Men hun angret ikke nei!Er så lykkelig som dere kan se..

14 kommentarer:

pudelflicka sa...

Vilka underbara bilder. Man ser verkligen att hästarna njuter av att få springa lös. Tänk vad lycklig din häst är som ser att du förstår henne och att ni kan kommunicera med varandra.
Hoppas du får möjlighet att hälsa på hos Randi.
Kram Hedvig

Thalia`s-sjelerom sa...

Hei til deg:) Hester er vakre... kloke dyr! Nydelig og se på "damen". Jøss der var det mye snø... her er det grønt gress! Måtte stikke innom for og ønske deg en god uke!
Inger Bente!

M&Co sa...

Sååå skjønn!! Ser ut som damen storkoser seg noe fryktelig ;-) Godt dere alle kom helskinnet frem til beite på det glatte føret! Ha en kjempkoselig dag Randi! Klem Monica

Randi sa...

Men så mycket snö ni har!
Visst är det skönt när djuren kan få vistas ute.
Ja, det syns verkligen att Chiquita trivs i friheten tillsammans med sin nya kompis.
Tur att bilfärden gick bra! Snö, stark vind plus häst-släp är ju faktiskt ingen bra kombination.
Stor kram Randi

Randi sa...

Skjønner godt hun ville det. En flott dame i sin beste alder.

chatrine sa...

Så bra for henne! 25(!)år... ja, hun ser sprek ut i allefall!:)
Ha en super kveld!
Klem:)

Hobbygåsa sa...

Så flott det ser ut å løpe på jordet - det må være deilig å være hest tror jeg. Ikke rette dagen å flytte på ser det ut til, typisk av snøen å finne den rette dagen hehe. Ha en fin kveld - klem fra meg!

Anemone sa...

Jeg også vil være med ! ut i frisk luft og kose meg med pledd over skuldrene..., soise litt, springe litt og se meg rundt. det hadde vært noe det i stede for å krangle og diskutere med vrange leger på dagtid.

Ser dere også har hett litt uvær ja :-) Har en kollega jeg som kom fra Egypt før helga og som har vært noen døgn på Gardermoen..., trivelig du... hadde tørnet jeg, i folkekaoset.

Nå er det silkeføre og 1 - grad her hos oss, måtte det bare holde.

Fin kveld ønskes deg min venn.

HildeS. sa...

Herlege bilete.
Ho ser ut som ho storkosar seg ute i snøen, ja:)
Ha ei finfin veke:)

Aina sa...

Chiquita ser nydelig ut der i vinterlandet:0)

Klem!

Wilda sa...

Vad underbart det måste vara att kunna kommunicera med djur. Funderar på att gå kursen!! Och hon är så fin, dín häst. Många kram och ha en bra tisdag!

Moderncountry sa...

For noen herlige bilder!! Så moro med hester, det er et av de vakreste dyr jeg vet om. Klart hun koser seg, vakre omgivelser! Jeg synes det er så interessant å høre om yrket ditt og jeg er hellig overbevist om at også katten min Julie kan vite hva jeg tenker. Dyr gjør meg glad!

Ha en finfin uke!
Varm klem

(N) Mystic Wood's sa...

Så nydelig hun er.

Og klart, det må jo være supert å få gå på utegang, tror vel de fleste hester ville foretrekke det om de har tilgang på ly.

Ha en flott uke!
Klem, Maja*

Ida sa...

Flotte bilder av dyr som trives. Fine hester! :)

Såg du "Åndenes makt" på søndag? Fra en stall i Bodø. Synest så synd i de hestene. Plaget av dårlige energier. Huff og huff. Får de ikke ut av tankene. De reagerte tydelig. Spesielt den ene hesten.... Stakkar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...