lørdag 2. februar 2008

Historien om Wilda

Min gode bloggvenninne Cornelia skriver så godt og levende..Bloggen hennes er for innbudte,men anbefaler virkelig å be om innpass ved å sende en mail til: qqornelia@hotmail.com..Nå har hun begynt på en bok om Wilda Det er virkelig verdt å følge med på..Jeg elsker å lese den..& skulle ønske den ble bok & film!!Den vakre Petuniaen(Ida har helt rett..det er selvfølgelig PRIMULA:-)..kanskje jeg tenkte på Petunia..Potten er fra Drøbak Blomsterbinderi..

17 kommentarer:

pudelflicka sa...

Tack för trevlig kommentar ! Önskar dig en speciell fin helg !
Här skall det bli snöoväder till kvällen och det ser jag inte fram i mot.
Kram från Hedvig

Emmeline sa...

Hmm høres spennende ut, kanskje jeg skulle be om inpass der??
Ser at det er flere som starter blogg i lukket forum--men jeg har funnet ut at jeg skal fortsette å blogge ut i det store blå...
Litt gøy når noen diskuterer Emmelines blogg og sitter rett bak Emmeline på bussen, uten å skjønne det i det hele tatt...HEHEHEHEHE!
Da koser jeg meg:)
Nok om det, takk for tipset og takk for titten på den flotte blomsten din. God helg:)

Anemone sa...

Å så vakker og vårlig det var. Slike krukker liken jeg !! Vitner om lit og aldring, selv om det sikkert er litt juks også :-)

Her har vi hatt det fine værert i dag. startet med sne-måking, lett fin mysnø, pg nå har solen vært opp og gitt oss litt skikkelig dagslys.
Deilig er det (selv om en virkelig fikk sett hvor forferdelig vinduene var :-((

Synes virkelig det er godt med helg å kunne lure seg litt unna husarbeidet..., får ta et lite tak før dagen slår skikkelig til i morgen. Morgenfugl jeg skønner du, og liker så godt å komme meg opp for å få litt tid for meg selv før alle, vel... 2 mannfolk da :-), stikker føttene frem fra dyna.

Fin fin lørdag kveld ønskes deg min venn...

Men kan man virkeligf bare sende en mail til et helt fremmed menneske for å spørre om å få innpass da ???? nesten litt frekt kanskje ???? men du tirrer min nyskjerrighet JA!!

StyggaLillaLoppan sa...

tjoho!!! det var mig en tanig (smal) katt du visar lite längre ner men underbart söt...

Hur mår din bror? Är han på bättringsvägen ?

Kram

Cornelias Corner sa...

Åhh, vad du är gullig - som vanligt! Glad att du gör lite reklam för min Wildablogg! Kanske, kanske en dag blir jag "upptäckt"
Kram och ha en bra lördagskväll!

Randi sa...

Wow ... vilken vacker kruka! Ser verkligen gammal ut. Ja, blomman är förstås också ljuvlig.

Tusen tack för bloggtipsen. Började läsa lite om Wilda. Får fortsätta senare ikväll. Du har helt rätt - hon har ett underbart flyt på "pennan". Jag har redan bett om en inbjudan!

Hoppas du får en solig och skön söndag!
Bamsekram från Randi

M&Co sa...

Så spennende! Jeg har alltid trodd disse lukkede bloggene kun var for familie ogsånt jeg. Men kanskje jeg skal spørre om å få lov å lese! Skjønn blomst og krukke! Elsker rustikke krukker! :-) Ha en koselig fastelaven, og spis masse boller!! ;-)

Landliv sa...

Takk for tips! Nydelig bilde da...

Koselig koselig sa...

Jeg har også vurdert lukket blogg for kun inviterte, men så syns jeg samtidig at det er så hyggelig med alle som kommer også jeg da. Stadig oppdager jeg nye mennesker som legger igjen en kommentar og noen forsvinner. Men det er som livet ellers det, noen kommer og noen går. Jeg vurderer faktisk å lage en fotoblogg etter hvert også, men da på blogg.no og ikke her på blogspot.
Ser ut som blogg.no har en del ting å by på som ikke man har her, spennende å forske ut litt. Men samtidig, nå er det skole igjen så den får komme først ;)
Ha en flott fastelavens søndag.

og du... jeg leter etter ramme til det fine bildet! Maken syns også det var veldig flott, og det kom så beleilig fordi vi snakket rett før om å begynne å samle på noe kunst!

Tusen takk nok en gang ;)
Klem!

Ida sa...

Takk for tips. :)
Det er en fin måte å dele på, denne bloggingen. :)))
Ønsker deg en fin fin søndag Randi! :)

Må bare komme med en rettelse. Er pirkete, men pytt sann. Du tåler det du. ;)
Blomsten er vel en Primula - nemlig. ;)))

Ida sa...

Stilig potte forresten! :)

Ida sa...

Jeg tenkte at du sikkert tenkte på vår gode venn Petunia ja.... ;)
Like deilig søndag ønskes deg tilbake, kjære deg! :)))

Dinah sa...

Hei!
så koselig blogg du har. Ser du nettopp har vært på tur til Arendal og tatt bilde av Pollen. Håper du har vært her på sommeren, for da er ikke byen så trist som den er om vinteren. Pollen syder av liv og røre da.. :)

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Hobbygåsa sa...

Rålekker krukke!Slike liker jeg, litt "levende gammelt" hvis det går ann å skjønne hva jeg mener. Ha en deilig uke - klem!

Fru Grön sa...

Härligt med våriga blommor!
Läser din blogg ofta, men jag är så dålig på att kommentera. Bara så du vet så gillar jag alla bilder med naturen och fina saker.
Kram Linda

Lene sa...

Hei på deg :)

Så koselig at du stakk innom - og jeg dilter etter tilbake :) Her var det masse fint, både å hvile øyet på - og å lese :)Og dyretolk - såååå spennende! Jeg tar med meg linken din, så finner jeg lett tilbake. Må vist få med meg mer her, ja :)

Primulaen var virkelig vakker - og i ei nydelig krukke :) Kjært barn har mange navn ;)

Ha en fin dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...