torsdag 31. januar 2008

Annas Rom og Drøbak Blomsterbinderi
Nå er jeg ikke akkurat ferdig da:-),men dette er noe av det jeg har shoppet hos
Annas Rom....Hyllen er bare helt knall..Kurven hadde jeg,og blomstene ble kjøpt hos Drøbak Blomsterbinderi i går..Har så lett for at benkene fylles opp,og etter besøket hos Anniche ble jeg så innspirert at jeg tok fatt:-)Lurer på om jeg må takke ja til viderekommende kurs rett før påsken på Sørlandet så det ikke er så lenge til jeg kommer meg tilbake.
Går jo fint å shoppe i nettbutikken da,men da er det jo ikke den samme hyggen og inspirasjonen inkludert..
Den ene pilkurven mangler foreløpig en deilig plante,og mannen som bruker sprøter for å måle opp ting i mørkerommet har klart å legge posen oppi kurven med kjøkkenredskap...Bra jobba!Men han synes det er blitt sååå koselig:-)Akkurat hva jeg trenger som dere ser:-)
Pluss et par Nigella Lawson ting som jeg har hatt en stund..Deilig teppe og putte i en av sofaene.I love it:-))

Nydelig lampe og speil som er avbildet i forrege innlegg..Har ikke satt det opp enda for tror det skal være på et rom i underetagen hvor jeg skal holde kurs og ta imot dyr..

20 kommentarer:

pudelflicka sa...

Vad mycket fint du har handlat ! Sött bild på den lilla kattungen också.
Tack för alla gulliga kommentarer på min blogg. Du är så söt !
Just nu såg jag en råtta vid fåglarnas matplats men när jag såg närmare ser det ut som en skogssnork eller en mus. Den ser ut att bo i buskarna vid staketet. Där har den nog sina barn. Den är kaske inte så farlig eller vad tror du ?
Kram Hedvig

M&Co sa...

Såååå mye lekkert Randi!! Som Poppins fro Poppins Trågård sier "Det der skulle jeg gärna lagt rabarber på!" (Noe som visstnok betyr stjele på svensk) Hi hi! Kjempelekkre kurver og teppe og jeg elsker de sakene fra Nigella! Ha en super koselig dag i ditt super koselige hjem! :-)

Randi sa...

Mmmm - så mycket läckert du fick med dig hem! Nigella´s saker är förstås urläckra och helt tidlösa - gillar henne och hennes färger i sköna nyanser! Hyllan har verkligen karaktär och du har fyllt den med en massa mys-prylar. Och teppet är såååå romantiskt!

Jättekul att du kommer!!! Jag sänder ett mail med all info du behöver. Ska också kolla vilken GPS adress (kod) jag har. Men det är superlätt att hitta även utan GPS!

Stor kram Randi

Catta sa...

Hei, hei!
Så fint det blir!!
Gleder meg til å se oppfølging =D
Ha en fin kveld!

Randi sa...

Hun har bare så mye fint den damen. Har en gang en drøm om å vandre i butikken hennes. Det må da la seg gjøre en gang i fremtiden.

Lurer på om jeg skal kjøpe noen bursdagsgaver der etterhvert. Det som er så synd er jo at jeg vil ha alt selv...hihihihihi.:)

Ha en flott dag.

hei! vi er to Randi`er her inne jo...

Anemone sa...

Så mye kjempeflott du har fått i. Likte faktisk ta meg alt sammen jeg, uten unntak. Ser ut til at du har et trivelig kjøkken da, og en stil som passer denne damen perfekt i alle fall.

Ble faktisk litt missunnerlig når jeg så du hadde vært der, for tror det er enhver bloggers drøm i grunn. Men damen bor nok litt for langt unna meg i grunn. Jeg får shoppe gjennom nettbutikken jeg enn så lenge :-)

Klem herfra på en kald torsdag kveld.
Denne damen er så lat i dag at tror nok neppe det blir gjort stort, litt lite energi etter jobb, handling etc etc... driver drosje også vet du... frakter sønnen hit og dit og hit og dit... ikke så greit når en ikke bor midt i smørøyet :-)

Koselig koselig sa...

Så mye fint du har handlet :) Koselige bilder! Hadde jeg hatt min egen stue for meg selv, som jeg fikk innrede 100 % alene og uten innblanding så tror jeg at jeg ville hatt fransk landstil og masse småtterier. Det er jo så koselig! Min egen lille dukkestue med masse kos, det skulle alle jenter ha hatt det, uansett alder !

åh ja :)

Hobbygåsa sa...

Søte pusekatten, så nydelige grønne øyne! Du den hyllen er bare råstilig! Jeg er ikke så mye innom internetbutikker annet enn de som har garn, men her tror jeg at jeg skal gjøre Visa kortet klart for et besøk. Så utrolig stilige ting! Ha en fin kveld - klem!

GundaM sa...

Ja, det var en stolt katte du!

Og nydelig hylle da og så fikk du minnt meg på om å kjøpe grønnt, løk, paprika....Er så dårlig på slikt i en travel hverdag,men det blir det blir ;)

chatrine sa...

Wow så masse fint!!! Å den katten din er så fantastisk nydelig! Gurimalla!!
En riktig go natt til deg!
Klem:)

Mamma Millan sa...

hej där...ville bara ta en titt.Vilken mysig butik ,förstår om du shoppat!!!

Min dotter kallas för Lissi!!

Frk.Badegakk sa...

Utrolig koselig kjøkken du har fått deg!!! Sånne kurver har jeg sikla på selv, spesielt en til å ha egg i. Men det får vente til vi får større kjøkken...
Takk for hyggelig hilsen i bloggen min; og ja, strikketøyet både kan og må vente når Heike har bestemt seg. Han vet nemlig akkurat hvordan han skal legge seg oppå folk, for at de ikke skal få rørt på seg før han føler at det er nok. Og det kan ta noen timer...
Som regel sovner jeg når han ligger i fanget mitt... 38kg+ pur lykke=D

Wilda sa...

Skulle vilja ha allt! Lökkorgen är min favorit. Å katten, vilken söting!

Tack o lov så klarade jag mig undan stormen, den kom inte hit denna gången. Det tackar vi för.

Du frågade vad en Husar är. Det var en typ av militär till häst. I Sverige har vi inga sådana längre. Men det finns föreningar som värnar om deras historia. Syr kläder och rider.

ha en skön helg och hoppas allt gick bra med hästen.

Kram!!!

Petunia sa...

Misunnelig...aldri så lite!
Ha en fin helg!

Olstad sa...

Så mye fint du har kjøpt og så hyggelig og besøke Anniche. Høres ut som en toppen tur.

Nigella tingene bare elsker jeg de er så flotte.

Aina sa...

Søte pusen!!

Du har handlet mye fint, men du har jo mye fint fra før også;0)
Må ha vært ekstra kjekt å gå i selve butikken, koser meg med å titte innom og handle på nett men det er ikke det samme.

Ha en fin helg!
Aina:0)

Wilda sa...

Åhh vad roligt att du gillar vad jag skriver =) =) =)
Blir så glad!

Många kramar till dig

Thalia`s-sjelerom sa...

Hei igjen. Så synd jeg ikke fikk pratet mere med deg når du var her, hørte Anniche fortelle hvor interesant det var! Så flott bilde av Anniche og de fra butikken. Så hyggelig at du koste her! Anniche og Harald kom seg til Danmark til slutt, men herremin for en tur de hadde stakkars, de måtte kjøre om Sverige. Fergen fra Kristiansand var innstilt pga stormen dagen før, men nå er de i Silkeborg, og jeg kan tenke meg at hun boltrer seg!
God helg fra Anniches mor!

(N) Mystic Wood's sa...

Så mye fint!
Og vakker pus,- noe spesielt med hvite katter!

Ida sa...

Flotte detaljer og bilder Randi! :)
Liker hele sammensetningen.
En fryd for øyet dette.
Den hyllen er flott.
En herlig "snopetur", skjønner jeg.
Jeg har kjøpt en slik kurv gjennom nettbutikken hennes, som du har løk i. I min er det hvitløk..... ;)
Fine ting til oppbevaring ja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...