torsdag 10. januar 2008

Tuuusen Takk:-))

Jeg er sååååå glad!!To skjønne damer har gitt meg denne "gaven".
Aina som jeg akkurat har blitt kjent med,og Ida som har forgyllet min dag på utallige måter i mange måneder.

Tusen takk!!!!Regler er at den skal gis videre til 10 stykker,og jeg sier som Ida at det er jammen ikke vanskelig..

Anemone har fått den av Ida også,men jeg måtte ha henne med allikevel for dagen blir aldri den samme uten hennes mangfoldige og til tider hysterisk festlige innlegg.Hun skriver det andre ikke engang har rukket å tenke:-)

Randi somlager bilder andre bare kan drømme om,er litt norsk(fint navn:-),nydelige tekster...og som om ikke det er nok bor denne skjønne kvinnen i Skåne som er drømmestedet mitt.Gleder meg masse til å møte deg:-))

Monica som har utsøkt smak,to skjønne rottweilere..og oser av godhet.Ikke la dere skremme for her fungerer norsk like godt som engelsk.

Hedvig som er norsk og bor i Stockholm.Alt hos henne er bare lekkert!Fire skjønne pudler som faktisk godtar å fotograferes i mange situasjoner.Et lite mesterstykke spør du meg som har fire uoppdragne irske settere:-)

Cornelia som føles som en nær venninne etter noen måneders "bekjentskap".Hun lever i Småland med får,hund og pusekatter,men desverre for mange er bloggen for innviterte.Hun skriver sååååå bra,og jeg gleder meg sånn til det blir en bok..

Petunia som er meget allsidig,og skriver innimellom så morsomt at hele meg rister.Egen fotoblogg som ikke er å kimse av!Sist,men ikke minst har hun noen skikkelig morsomme unger og Jølle som er en hund du aldri glemmer når du først har hørt om han:-)

Emmeline!!Unnskyld utropstegn,men hun er bare herlig.Les innlegget i dag f.eks..Jeg digger henne:-)


Koselig Koselig
..Bare navnet på bloggen sier alt!Hun er bare så utrolig koselig:-)

Frk.Badegakk..Den skjønne unge damen har det supre bloggnavnet.Her snakker vi om en med stoooooor empati,og som lager en masse fine ting..

Hobbygåsa som lager så mye at en annen stakkar blir helt stum.Alltid noen gode ord fra henne:-)

Àlskar søtt.Det er så mye fint hos henne at "besvim"!!

Kunne fortsatt,men regler er regler!

Broren min er bittelitt bedre i dag:-))Han slo opp øynene 2 sekunder:-))),og infeksjonen er på vei ned..

16 kommentarer:

Petunia sa...

Tusen tusen takk! Skal nok få gitt den videre i løpet av helgen!

Anemone sa...

1000 <3 <3 takk til deg min venn. har akkurat satt deg på stuebordet til allmenn beskuelse nå :-)

Klem herfra.

älskar sött sa...

Tack söta för din fina utmärkelse!! =) Man blir sååå glad att det man gör är uppskattat! Är det du på bilden med hästen? Skönt att höra att din bror gör framsteg =) Stor kram på dig/ Malin

M&Co sa...

Hei Randi! Tuuusen takk, for en koselig overraskelse !! Nå er det jo egentlig du som gjør min dag da, med din koselige blogg, kloke ord, vakre hjem og ikke minst gjengen med skjønne dyr i alle fasonger ! :-) Jeg setter virkelig pris på ditt vennskap! Det er godt å høre at det går fremover med din bror, jeg har tenkt masse på dere.

Anonym sa...

Så bra at broren din er litt bedre! Gratulerer med utnevnelsen!

Emmeline sa...

Gratulerer med awarden skjønne Randi:) og ikke minst takk for Award fra deg også, det varmer et blogghjerte at noen liker å stikke innom, og du er jo SÅ flink til å legge igjen hilsen også.
Hvitt gulv det er jo også min plan, men jeg maler altså det gamle. Tviler sterkt på at jeg hadde fått mannen min til å legge hvitt gulv hvis jeg hadde et sånt fint gulv som du har. Jeg har mørkt gulv på kjøkkenet. Det er parkett og the strongest parkett there is... og den er FULL av riper. SUKK!
Godt å høre om din bror, tenker på dere enda og håper at du har fått noen bedre svar etterhvert!!!

Hobbygåsa sa...

Tusen hjertelig takk, det var kjempekoselig! Dette er tydeligvis min dag, først denne og så har jeg fått beskjed om at jeg har vunnet en liten premie i en KAL jeg har vært med på... Så fint at det går litt bedre med din bror, når infeksjonen er på vei tilbake så ordner det seg nok skal du se. Stor klem fra meg!

Frk.Badegakk sa...

Tusen takk for superkos pris og hederlig omtale;) Prøver å ikke tute mer nå. Jeg har sitti å sett på animal channel hos svigers i hele kveld og tuta og grini store deler av denne dagen. Frk. Badegakk + Animal rescue= følelsesmessig berg og dalbane. Sinne, frustrasjon, trist, glad, rørt. YOU NAME IT! Litt tragisk egentlig... Men jeg er hekta...
Skal prøve å få gitt prisen videre i helga om jeg rekker over det. Vi skal til østlandet en tur og jeg skal hjelpe mamma å rydde ut en del papirer o.l etter pappa... Blir vel intenst nok vil jeg tro...

Godt det går bedre med broren din! *stor klem til dere begge*

Aina sa...

Godt å høre om "små" framskritt med broren din, det vil nok bli flere også:0)
Dette går rette veien.
Klem!

Koselig koselig sa...

Neimen, tuuuuuuuuuusen takk! Det var da pene ord! og ikke minst, så bra med broren din også. Det går fremover og det var godt å høre!

Klem og ha en fin fredag :)
hilsen meg, med tannbørsten i munnen og uten briller (nesten så jeg ikke ser helt hahahaha)

pudelflicka sa...

Tack söta Randi för den fina utmärkelsen. Jag har inte varit med så länge och har inte fått så många bloggkompisar och några av de du har gett prisen är de jag ville ha gett den vidare till. Ni båda mina Randi´er får vara mina pristagare.
Stor kram till dig från Hedvig

Katarina sa...

Tack snälla söta du! Jag håller med, känns verkligen som vi blivet nära vänner. Visst är det underbart att hitta nya vänner. Lite konstigt att göra det i bloggvärlden! Men alla sätt är bra! Ser framemot när vi ska träffas, hos lanthandlaren.

Underbart att din bror är bättre!

kram och ha en skön helg

Katarina sa...

Glömde säga - ni som vill besöka min blogg - maila mig på qqornelia@hotmail.com så skickar jag inbjudan.

Randi sa...

Vill börja med att gratulera dig till utmärkelsen - den är du verkligen värd! "You make my day" var dag, med dina underbara kommentarer och dina härliga inlägg i din blogg.

Vilken överraskning du ger mig - 1000 TACK!!!
Du är så söt, som tänker på mig!
Dina ord berör och gör mig generad.

Jag ska förstås låta awarden vandra vidare till helgen.

Jag önskar dig en skön helg!
Kram Randi

chatrine sa...

Gratulere med Award! Så koselig!
Ønsker deg en super helg!
Klem:)

Frk.Badegakk sa...

Kanskje litt juks å sende den tilbake, men jeg har gjort det. Se i bloggen min for begrunnelse=)
Der kan du forresten også titte litt på besøket vårt. Et veldig kosete besøk som helst vil ligge på ryggen på tastaturet mitt og bli klødd på magen...=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...