mandag 21. januar 2008

Hvem er jeg?

Morsomt og interresant det innlegget Emmeline hadde om Madicken for noen dager siden. Jeg så også mye på det sammen med jentene mine,og må jo innrømme at det var koselig å kle de med sånne klær og drømme om glassverandaen vi hadde når jeg var liten..(dere skulle sett de nå:-))ikke et spor av Madicken der nei..)
Og så var det meg da!Ikke et spor av Madicken der heller.Har tenkt på hvem jeg ligner mest og det må nok være Pippi..Ikke akkurat i klesveien,men like rufsete i oppførsel.Antagelig ikke så selvopptatt,men det er nok ikke Pippi som 53åring heller.
Helgen har vært jobbig,men fin..
Disse valpene trenger en stoooor plass å løpe på.Mannen har vondt i ryggen(tyyypisk),og kunne ikke slå ned staur for å sette opp gjerde.Jeg synes det er litt slitsomt,så jeg spurte pent en "sterk"nabo. Han skulle komme dagen etter..Da han kom var det nesten mørkt(alltid sent ute den mannen),og fikk bare gjordt litt.Skulle komme tilbake dagen etter imens jeg var i Vikersund og på Hønefoss for å snakket med 2 hunder og 3 hester.Spent ringte jeg hjem etter dagens fortrolige samtaler.Var det gjordt? Nei,det var blitt frost igjen i løpet av natten!!!!!Visste det!! Men jeg gir meg ikke,så jeg gikk ut med spettet i dag..Greide jeg det? Jaaaaa:-))Så nå håper jeg han som skal sette opp gjerdet kommer som avtalt i morgen...

Kjempenyhet!! Broren min er i ferd med å våkne,og hjertet ser ut til å tåle det..
Han er nok ganske lei seg,og har tuuusen spørsmål som han foreløpig ikke får spurt på grunn av respiratoren.Tror jeg må få kommet meg en tur inn til han i kveld,jeg:-))

15 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Så flott med broren din, det var en hyggelig nyhet! Må nok føles veldig rart ja når man våkner og ikke skjønner helt hva som foregår. Og du har lekt deg med spade og spett, jammen er du fresk! Håper du får det i orden nå da, slike hjelpere som tar det i sitt eget tempo kan være LITT iriterende... Her er det nok heller ingen Madicken nei, går nok mer Pippi veien her også. Klem til deg - ha en fin dag!

Ida sa...

Pippi er herlig! :)
"Rampete" og rettferdig!
Det er deilig med mennesker som ikke er "A4". Det liker jeg. Kjekt å høre at broren din er bedre. God tur til han og fin fin uke til deg. Klem.

M&Co sa...

Pippi er jo ikke værst å være lik da! Jeg er nok litt mer Annika, men prøver å bli litt mer som Pippi ;-) Nå må du poste noen flere bilder av godingene!! Ingenting er så sjønt som valper!! Himmel du må være forsiktig med ryggen du og da!! Men jeg skjønner deg godt....mannen her er rimelig laid back så det ender alltid med at jeg blir så utålmodig at jeg gjør alt selv...får håpe gjerde montøren kommer som avvtalt da :-) Så herlig å høre at broren din våkner!! Du gjør nok rett i å være der for han nå som respiratoren kommer av, men med dine talenter har dere vel kanskje kommunisert litt allerede. Masse klemmer Monica

Anonym sa...

Så flott at broren din er bedre:0) Du har tydeligvis muskler som Pippi også... Siden du klarer å slå ned staur. Har prøvd det, og det er tungt! Ha ein fin kveld:0)

Anemone sa...

Gud så glad jeg ble når jeg leste at broren din var blitt bedre :-)
Strålende nyheter, heretter SKAL det gå bare fremover og oppover !!!

Visste foressten ikke at mannen din maler ? Det her du ikke fortalt...!

Var kanskje litt vel vulgært det bilde hos meg i går, beklager det, men tanken måtte bare ut...

Hilsen Ronja Røverdatter :-)

pudelflicka sa...

Pippi var min favorit och du har nog mycket från Pippi om du tar på dig sådana jobb som staketet. Imponerande tycker jag.
Gott att din bror mår bättre. Han måste ha varit på sjukhuset i flera veckor nå. Tänk man vet inte mycket om vad som kan hända och bra är det !
Kör försiktigt !
Kram Hedvig

Randi sa...

Det förvånar mig inte alls att du är en "Pippi" ... *ler*
Ibland gäller det att vara envis och ta kommando över situationen. Jag har en jord-borr, som jag gör hål i marken med - kanske du skulle behöva en så´n? Hoppas gjerdet kommer upp nu, så att valpar kan släppas ut på "grönbete".
Det var en fin nyhet att din brors tillstånd tar en ny vändning nu. Tänker på dig!
Stor kram Randi

Katarina sa...

Jag trodde att du sålt alla valparna, men har ni några kvar?

Vad skönt att din bror mår bättre! Gläds med er. ha en underbar vecka!

GundaM sa...

For en driftig dame da, ut med spett og greier! Flott, men den mannen din må du få lufta litt.Hi, hi ;)

Ble så glad for broren din, håper det går rette vei nå. Bra. Og så har jeg sendt deg en kveldsmail;)

Hilsen en loffare...

Katarina sa...

Kolla min blogg! Har en sak till dig där.

Catta sa...

Heihei!
Pippi er flott, hun!! Husker jeg alltid var så glad i at hun sa "pluttiflikasjon" =)

Så fint å høre om broren din =)=)

Ha en fin kveld!

Aina sa...

Hei Pippi;0)

Du skulle ha sett ene tanteungen min for noen år siden, så utrolig lik Pippi.
Ikke så glad for det selv, HAN (!!) likte bedre sjørøvere og Herkules;-D

Fortsatt framgang med broren din håper jeg?

Håper du får en trivelig onsdag:0)

chatrine sa...

Så bra å høre at bror din er på bedringensvei! Han klarer det nok nå.
Ikke lett med denne "ute" byggingen vinterstid nei, her skal vi bygge luftegård til lille hunden, men venter til sommeren.
Ha en fin dag!
Klem:)

StyggaLillaLoppan sa...

Håller tummarna för brodern din!!!och styrkekramar skickas härmed !!!

M&Co sa...

Hei Randi :-) Løper valpene rundt i hagen og koser seg nå eller? Måtte bare innom å se om du kanskje hadde lagt ut noen bilder av søtnosene ;-) Ha en kjempekoselig ettermiddag! Klem Monica

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...