onsdag 9. januar 2008

Gulv..

Rett før jul svelget jeg kamelen og fikk lagt laminatgulv i stuen.Ville jo ha hvitt tregulv,men med valper og en hund som er blind ble dette et prosjekt som var vel drøyt.
Gulvet vi la er omtrent som det mørke(minus de lekre skoene..Er det sko der blir de nok tygget i stykker!)Må jo innrømme(sitter litt langt inne)at det er utrolig lettvint med laminat i forhold til det malte gulvet på kjøkkenet.Rent på få minutter,og ingen skrubbing trengs.. MEN!!Jeg blir så deppa av den mørke fargen.Ingen mulighet til chic&shabbystil som jeg elsker.Alt ser annerledes ut..Så kikket jeg på Ikea på nett.Dette gulvet ser da visserligen helt hvitt ut!!(alt annet har vært gulhvitt,og det ville jeg ikke ha)
Må til Drammen i dag for å forberede kurset i helgen.Kjører "tilfeldigvis"forbi Ikea..og stemmer fargen blir det lagt nytt gulv i løpet av våren..Jippi:-)))


16 kommentarer:

Randi sa...

Har du för lite att göra ...hihi???
Menar du verkligen att du ska lägga om ett nylagt golv?
Kolla kvalite´n ordentligt bara med tanke på alla rivmärken du kommer att få! Det är ju inte så kul att måla ett laminatgolv precis. Har själv ingen erfarenhet av laminat, men det finns det säkert någon annan här som har.
Stor kram Randi

Hobbygåsa sa...

Sååå stilige sko! Kan nok være enig i at så mørkt kan være litt slitsomt, men du... Det tar litt tid å legge et gulv, ta det opp igjen, legge et nytt - vær sikker før du starter da! Håper det går bedre med din bror - ha en fin dag!

Anonym sa...

Har vita och ljusa golv överallt utom i ett rum, där har jag ett sånt mörkt golv som på din bild..repor blir det allt på det med..tyvärr! På nedre plan har jag stora ljusa klinker plattor, helt oslagbart!! Förutom skiten som syns jämt på ljust golv..Men lättstädat! äsch, vad jag babblar, lycka till med golvet! Kram!

Marte sa...

Synd å høre med broren din... Du må oppdater oss på hvordan det går..
Tenker på dere!

Gulv er vanskelig, ja...
Bare vær helt sikker da, før du bytter igjen;)

Klem fra marte

M&Co sa...

Hei Randi, takk for alle de koselige meldingene!! :-) Du er verdens søteste!! Hvordan går det med broren din, har dere fått noe fornuftig ut av legene? Laminat er genialt!! Vi har lagt det på "høy trafikkerte" steder, og det har ikke blitt riper selv etter 60 kg, i 100 km, på klør ;-)Selv elsker jeg mørkt gulv, så elegant, og for meg gjelder jo mørkere jo bedre ;-) Det hvite fra Ikea ser lekkert ut da, og til Shabby Chic stil er nok det helt perfekt! Lykke til ;-)

Anemone sa...

Hhmmm.... laminatgulv har vi lagt i gangen, og det fungerer helt kjempe. Til tross for at sønnen har drevet med diverse som f.sks. trejulsykkel, bilder, fotball og til og med brukt slalomski der inne er det helt uten merker og riper... Og det må jo være positivt for noen med husdyr ?? Husker med fortvilelse foreldrene mine sitt parkettgulv og en "spølende" hund !!! Ikke til å unngå at det blir merker og riper, selv om en er flink med neggelklipp !! Så laminatgulv er flott synes nå jeg, kjempelett og vaske er det også. Litt kaldere enn "levende" tregulv er det nok, men man får som kjent ikke både i pose og sekk :-(

Og fargen... jeg synes nå den var drittlekker jeg da, som ikke er den store elskeren av lyse gulv. Synes det føles godt jeg at gulvet er det "tyngste" i rommer, og hvis du har litt lyst interiør er det bare litt fint med noen kontraster ,synes nå denne damen. Se nå f.eks. på det bilde som jeg publiserte i dag. Hadde gulvet vært lyst..., ville ikke atmosfæren vært helt den samme synes jeg.

Tenk deg i alle fall om godt før du går til store omveltninger igjen.

Klem herfra en onsdag kveld.

Olstad sa...

Nye gulv kan være vanskelig. Men å legge nytt... Nå er jeg så møkkalei oppussing om dagen at alt som er ferdig er ferdig og om resultatet ikke ble som forventet så er det i allefall ferdig.. Skummelt.

Ønsker deg godt nytt år og håper vi "sees" mye i bloggene dette året også.

Håper det går godt med din bror.

Takk for hilsen hos meg. Formen er fin og det går veldig bra nå er det bare 10 uker igjen. Hjelpes meg så fort tiden går.

Lisbeth sa...

Her kjente jeg meg igjen ja, det er ikke alt innenfor den hvite interiør verdenen som er forenlig med hund,katt og barn, sånn er det jo bare, og denne damen liker å ha det rent, men ikke å vaske,og skal det vaskes så skal det skje fort, og der er laminatgulv geniale..Mitt hvite landliige kjøkken er til og med kastet ut, slå den!!Sorry, skitne lyse kjøkken med hundehår opp etter skuffene er ikke pent,fniis!God bedring til din bror og takk for titten.
Hilsen Lisbeth

Aina sa...

Jeg liker både mørke og lyse gulv, og her sverger vi til laminat, enda det ligger lekkert tregulv under!

Noen av grunnene var at det trengtes totalrenovering i hele huset, da var det lettvint å legge klikk gulv, og vi hadde aldri pusset gulv, så det var litt for skummelt.

Vi hadde allerede ei jente men planer om flere barn, og da er det safe med laminat i henhold til slitasje.

For å ikke snakke om min evige "dra rundt på møbler-mani", og to katter...!

Men da vi kjøpte garderobeskap hadde mannen min brukt kun øyemål,(jadda lurt)derfor måtte vi ta bort igjen laminaten for at skapene ikke skulle kræsje i taket.
Malte gulvet hvitt, men har allerede etter et år malt det om igjen-veldig sårbart. Og dette var på soverommet vårt!

Pjuh...skulle jo bare innom for å si at det er noe til deg i mitt siste innlegg!!
Klem fra skravleskjora;0)

Catta sa...

Heihei!
Ja, mange som opplever mørkt som trist. Mamma har plutselig funnet ut at alt skal være hvitt, hun... Hvitt er jo lekkert, og veldig elegant...
Men i det siste har jeg funnet en slags ro i mørket. Mamma ble jo litt irritert da alt jeg skal ha skal være mørkt, men som du sier; mørkt er jo mer praktisk med tanke på bruk også.. (F.eks et par hvite hansker fungerer dårlig i stallen)

Blir spennende å høre hvordan gulvet blir!!
Håer det går bedre med broren din =)
Ha en fin kveld!!
PS: Har linket deg... Håper det er okei?

Katarina sa...

Jag gillar mörka golv! Tyckte ditt var jättefint och skorna också.
Ledsen att höra att din bror blivit sämre... och visst är det hemskt att man måste prata med läkarna för det ska hända något! Tänk om din bror inte haft dig.
Många kramar från Småland!

Monika sa...

Heia
God bedring med bror din :)
Håper det går bra til slutt
Her var det mange flotte bilder av katter og hester
Smil fra monika

Ida sa...

Sukk. Jeg vil ha nytt gulv også......
Hvordan overtaler man husbonden til det? ;)

Det venter en utmerkelse til deg på bloggen min. :)

älskar sött sa...

Så läckert!! Härligt med nytt golv!! =) Helt ljuvliga skor med =) Stor kram på dig!/ Malin

GundaM sa...

Det mørke gulvet er jo sååå lekkert da! Vil du virkelig bytte det?

Kan du ikke legge på flust med hvite tepper punktvis der du har sittegruppa, tv-kroken etc?

har selv lyst gulv men dette mørke får lissom rommet til å virke "på jorda" om du skjønner meg...Solid.

Hadde en times kjøretur til jobb idag,min kjære katt Rasmus fikk en dose healing mens jeg kjørte.Jeg funker/trives best på avstand.
Tenkte på din bror og det bare kom inn,håper det er greit det skader jo ikke.

GundaM sa...

Heia.Må bare gi deg en beskjed her.Igår da jeg satt og jobba fikk jeg inn noe med en trapp ang broren din...?Opp,opp..Jeg vet ikke,men kanskje om du,en søster, kone om ha har kunne ha holdt ham i hånden og hjulpet han opp.Altså mentalt, ikke å reise seg opp der er jo umulig enda.
Skulle ønske døgnet hadde flere timer ja, da hadde en hatt tid til å gjøre mye mere.Jeg bobler jo over av denne energien innimellom.Takk lille venn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...