mandag 14. januar 2008

Det drypper på klokkeren:-))

Lykkelig etter en helg med virkelig flinke kursdeltagere..Det gikk så bra,og alle greide fra bitte-litt til mye kommunikasjon med dyrene:-)

Selv om jeg har en deilig 15tommer bærbar mac blir jeg ikke akkurat sur for hva som har skjedd i dag..Mannen har under sterk tvil(det er alltid sånn,men jeg presser på) unnet seg en ny Mac..Den "gamle"fikk så jeg:-)Helt vilt med en så stor skjerm..

Vært på sykehuset,men ingen spesielle forandringer enda...Men nå har jeg hvertfall skjønt litt mere.Når de ikke gir han sterke ting å sove på begynner han å kave og blodtrykk og puls stiger faretruende..Så det de ikke med sikkerhet kan si er om hjertet er såpass svakt at han i enhver våken situasjon vil anstrenge seg for mye i forhold til hva hjertet tåler..Det var hvertfall mye sterkere energi rundt han nå når jeg kjente etter,og det er jo bra..

16 kommentarer:

Ida sa...

Av og til kan det være greit å arve også.... ;)
Bra at du er fornøyd med både PC og kurs.
Gratulerer med vel gjennomført kurs.
Det er godt å høre at du føler sterkere energi rundt din bror også.
Håper den blir sterkere og sterkere!!!
Det er nok en ufattelig stor påkjenning for dere, hans nærmeste å gå gjennom dette.
Sender mange gode og varme tanker til dere alle.
God natt til deg Randi.
Klem.

Hobbygåsa sa...

Så flott at kurset gikk bra, og grattis med ny pc! Bra du har fått litt mer forklaring med din bror, da skjønner du litt mer og bare det kan man bli litt roligere av. Godt at du føler bedre energi rundt ham, da går det nok rette veien skal du se! Klem!

M&Co sa...

Deilig å jobbe på stor skjerm da ! :-) Selv er jeg litt for glad i sofaen...så jeg sitter med mini pc med altfor liten skjerm på fanget ;-) Bra kurset gikk bra, kanskje jeg skal melde meg på neste gang det er i området. Er litt nysgjerrig. Deilig å høre at ting er litt bedre med broren din, selvom det fortsatt høres alvorlig ut. Sender dere begge to masse gode tanker!

pudelflicka sa...

Grattis till din nya Mac. Jag har samma Mac och fick min första Mac när den blev introducerat i Sverige för många år sedan.
Härligt att kursen gick så bra !
Tråkigt att höra att din bror fortfarande inte mår bra.
Önskar dig en skön dag !
Kram Hedvig

chatrine sa...

Pc ja... Min kjære kjøpte seg ny her for ikke lenge siden, men den har desverre jeg tatt...;) uffda..
Grattis med "ny" til deg!! Å stor skjerm må det jo være, så man ser litt:) Å jeg som i tillegg har briller, går det supert om dagen, hehe!
Håper på bedringer til din bror, og han han kommer seg etterhvert.
Ønsker deg en flott dag!
Klem:)

Anemone sa...

Grattis... både med nytt leketøy og vel gjennomført kurs. Det var morsomt å høre. En vokser på slike gode opplevelser, og får en god varm stolt følelse i kroppen.

Hurra for deg !!

Og så fint da at du har fått litt flere svar fra de sjukehusfolka. Slik kunnskap og forklaringer gjør en i det minste litt tryggere. Vi krysser fortsatt fingre og håper at nytt år gir nye muligheter for din kjære bror. Det SKAL det !!!

Stor klem til en som har blitt en kjær venn :-)

Moderncountry sa...

Uff, jeg vet ikke hva jeg skal si annet enn at jeg håper virkelig det går bra med broren din!! Du er vel sikkert fortvilet og jeg kan godt skjønne hvis du er litt redd. Håper dere vil finne styrke hos hverandre. Kjærlighet og håp vil hjelpe dere langt på vei. Mist aldri håpet!!
Varm klem fra Aina

Aina sa...

Det var ikke noe vanskelig det foret faktisk, enda jeg er bare amatør på symaskinen;0)
Kjekt med ny pc, her i huset går vesla og håper på at pappaen skal kjøpe seg ny bærbar så hun kan overta den gamle...mammaen sier en 8 åring skal ikke ha egen pc enda;-p

Så bra at kurset var vellykket, det høres så spennende ut. VI har to katter og den ene går å mjauer halve dagen, skulle likt å visst hva hun sier..her går det i ren gjetning!

Så de har endelig forklart litt på sykehuset, det var på tide! Det er vel bare å ta tiden til hjelp og tro at alt går bra, tenker på dere.
Klem fra meg:0)

Randi sa...

Jag är inte förvånad över att kursen gick bra! Hoppas du nu kan ta igen dig och fylla på batterierna. Jag kan tänka mig att en sån här kurs kräver en riktig urladdning. Jag skulle också gärna ha varit en av dina kursdeltagare - låter såååå spännande.
GRATTIS till nya macen! Man kräver bara större och större skärmar. Jag ska också byta min mac, men avvaktar tills jag får min nya kamera.
Skönt att du i alla fall får mer uttömmande svar på din frågor betr. din bror och att du nu känner en starkare energi runt honom.
Hoppas du får en lugn och skön dag!
Stor kram Randi

Emmeline sa...

Ahhh det var jo godt at det går litt fremover med din bror og det var også flott at du hadde fått deg en arvemac:) Så kjekt å få sin egen med stor skjerm og greier:)
I tillegg var det jo gode nyheter at kurset gikk bra, puuh...Du kan jo virkelig nyte dagen og uken til ende du---så deilig!

Marte sa...

Så bra at det går bedre med bror! Små skritt er bra!

Grattis med ny mac! Det skulle jeg også hatt;)
Jeg var ikke klar over at du holdt kurs også, jeg skulle likt å delta på det!! Hva er navnet på et slikt kurs?

Klem marte

Anemone sa...

Jeg måtte faktisk frem med tomstokken i ettermiddag for å skjekke tommene... :-)

Sol sa...

Jeg må innom deg og se hvordan det går med broren din....Jeg vil så gjerne at alt skal gå bra. Det er så utrolig vondt når noen av våre kjære er syke.....Sender positive tanker din vei.
Det er flott med pc med stor skjerm. Kjempeviktig når man liker å holde på med bilder og fotoredigering.
Så bra at kuret gikk fint;-}

elin1976 sa...

Blir helt fasinert at noen er utstyrt med slike følere å kan kjenne slike ting. Eller jeg blir stadig fortalt at alle er utstyrt men vi må bare kjenne etter. Men dette er slike ting jeg foreksempel overlater til deg. Å så glad jeg blir når jeg hører slikt. Jeg tror mer på slikt enn noe annet. Men akkurat hvorfor de eventuelt holder han sovende kunne de hatt forklart iallefall for familien. Ha en fin kveld:O)

elin1976 sa...

Ps. Jeg har en sånn Imac som står på en sånn kule. Den brukes kun til grafisk arbeide. Når jeg blogger så sitter jeg på en ibm. Mye bedre. ha ha ha hada kan jeg sitte i godstolen:O)

chatrine sa...

Tusen takk! Ja i dag blir jeg jaggu et år eldre;)
Så har jeg jo lagt ut et lite bilde i bloggen på litt av syingen min, om du vil se?;)
Ha en super dag i dag!
Klem:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...