tirsdag 1. januar 2008

Ørsmå tegn:-))

Har heldigvis aldri vært stort for meg å feire nyttårsaften så jeg dro til Ullevål en tur på kvelden..Kom inn på rommet og tok han i hånden og sa:"Hei Stein"..Han åpnet øynene:-))og det kom noen litt anstrengte måter å prøve å forme et ord på under oksygenmasken..Fantastisk!!
Sykepleieren hadde bedt han trykke hånden,og det gjorde han..jippi!!Det betyr jo at han har skjønt og klart å utføre..
Han hadde også blitt urolig da konen snakket med sykepleieren om at hun ikke hadde sagt ifra at han ikke kan komme til jobb 8 januar som planlagt(han eeeeeeelsker jobben sin og tror nok der han ligger at det er opplagt at han skal tilbake til rett tid!!)
All støtten fra dere har betydd så uenderlig mye..Tuuuuuuuuuusen takk:-))
Han er vel ikke akkurat safe enda,men jeg er hvertfall mye mere optimist.Når jeg sjekker energiene har har endelig de på plass..det har vært null energi rundt han disse dagene..
Vel hjemme kom det telefon vedr.en valp som var blitt borte.Kunne jeg hjelpe?Den ble funnet,men det var ikke på grunn av meg selv om jeg fikk inn hvor den var..
Ungene ringte i tur og orden..kline litt med mannen kl.00..og opp i stallen for å sjekke at ingen var redde..De fikk epler og Chiquita syntes det var veldig koselig med nattebesøk..
Herlig dag til dere!!


10 kommentarer:

pudelflicka sa...

Vad gott att höra att din bror mår bättre ! Hoppas detta året vill bringa dig en massa glädje ! Du är så himla gullig och omtänksam !
Kram Hedvig

Anemone sa...

Lover så godt for 2008, Randi.

Jeg smiler, og kjenner en tåre i øyekroken akkurat nå. Han forstår, han hører hva dere sier, han ønsker å formidle... Et bedre fyrverker i kan man ikke få.

Varm nyttårsklem til deg.

Sol sa...

Åh, så godt at det går fremover....Det er en lettelse å høre, og jeg skjønner så godt hvordan dere har det.Opplevde at min far fikk hjertestans....og det er tøft...( en lang historie som ikke trengs å fortelles her..)
Håper på flere gledestegn fra deg.
Varm klem.

HildeS. sa...

Så godt å høyre at det går framover med broren din.
Ønskjer deg og dine alt godt i 2008

Varm nyttårsklem til deg:)

Randi sa...

Så skönt att höra att det ser mer positivt ut nu. Vilken underbar känsla det måste ha varit att få ett gensvar från din bror. Hoppas att han snart tillfrisknar också.

Stor & varm kram till dig från din namne!

Anonym sa...

Kjempeflott at broren din er bedre!Det var jo ein god start på det nye året, tross alt...

Petunia sa...

Så flott!
Det var godt å høre at det er fremgang!
Vi følger med og er her for deg.
En fin start på det nye året!
*
Raketter og dyr, ja. Det er nok mange utslitte og frynsete firbente rundt omkring i dag. Jølle er ikke redd,men han liker ikke gå ut og tisse når det fyker fyrverkeri alle steder. vanligvis pleier jeg å passe på å gå tur og slik i god tid før det braker løs, men i år var det ikke så lett. Det ble skutt opp hele tiden og etter det ble mørkt i 4-5 tiden, var det helt vilt. Synes ikke det var noe kjekt å gå ut jeg heller.
Jeg er heller ikke noe særlig på å feire nyttår, så jeg blir litt matt av all denne galskapen. Litt fyrverkeri kan være fint å se på, men når det smeller i dager før selve dagen, så synes jeg det blir litt vel mye.
*
Ta vare på deg selv også oppe i alt dette. Ikke glemd det!

StyggaLillaLoppan sa...

men så bra att brodern din är bättre ... skickar iväg en massa positiva tankar åt honom....en härlig kram till dig och visst har året rivstartat!

Hobbygåsa sa...

Så glad jeg ble for å lese dette! Helt vidunderlig, det blir nok bra skal du se! Kanskje ikke på jobb om en uke, men med slikt pågangsmot kan man overvinne mye. Stor klem til dere alle!

Koselig koselig sa...

Så bra å høre at det går smått framover! Alle små skritt ....
Kjempefint! Ønsker fortsatt god bedring :)

Ha en fin dag Randi :)
hilsen mette

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...