tirsdag 30. desember 2008

alene:-(

Det går ikke alltid som man håper desverre..
Hesten min har som dere ser blitt stående helt alene.En i flokken vil ta henne skikkelig og må derfor ikke settes sammen med henne..Til nå har hun gått sammen med en annen,men den har gått igjennom gjerdet til de andre..Skrekken ville vært at den som vil ta henne hadde kommet inn til henne..
Synes dette er så leit for henne at jeg nå er der hvertfall 2 ganger om dagen.Veeeeldig kaldt,men veeeeldig koselig.
Håper nå at hun kan få plass der hun stod før så hun kan være sammen med en flokk som liker henne..Desverre ikke sikkert hun får komme dit(eller skal jeg si meg...for det er faktisk meg det handler om...hmmm...)
Vakker,ikke sant..Tenk at hun snart er 26 år..


7 kommentarer:

pudelflicka sa...

Stackars din gulliga häst. Varför vill inte de andra vara med henne ?
Har skickat dig ett brev med en artikel som du måste läsa.
Hoppas vi får träffas i det nya året.
Stor kram från Hedvig

Petunia sa...

Huff, det var leit å høre. Det er ikke bare i vår verden at noen ikke blir godtatt. Rart at dyrene også har det slikt egentlig.
Vet du hvorfor de ikke godtok henne?

En stor trøsteklem fra meg til deg og så vil jeg takke for det gamle! ser frem til en flott nyt blogg år og jeg ble veldig glad da du begynte å blogge igjen!

GundaM sa...

Så trist da, slik som i menneskeverdenen ser det ut som ;(

Regner med du har gjort det som står i din makt for å få ordnet med denne andre hesten... Får tro det ordner seg med det steden den var før.

Idag var det en dame som følte seg beglodd av to vakre hester kan du tro... Har hørt at det finnes en jettegryte i området her ejg bor og nysgjerrig som jeg er må jeg jo se!Ingen av de som bor like ved visste om den, og der har den vært i tusener av år...Merkelig.
Vel, hestene lurte vel på hva dama lå på knær og kikka etter der uti åkeren ;0)

Anemone sa...

Nei men...., så trist da... eller kanskje den synes det er trygt godt og avslappende også?? hvem vet?? Eller om dette nå dreier seg om sjult mobbing, ja da kan du skikkelig ta den ut på de andre hestene herfra ja, for slikt liker vi ikke.

vil nå også ønske deg en super duper feiring i morgen også jeg da, måtte deg gå deg og dine så utrolig godt i 2009!!

Varm klem fra meg til deg min gode bloggvenn.

Hobbygåsa sa...

Så kjedelig! Håper det ordner seg så den slipper å stå alene. Nydelig hest! Ønsker deg en fin nyttårsfeiring og et riktig Godt Nytt år! Klem fra meg.

Eli sa...

Så synd om henne! Jeg tenker at hun er 26 år, och går mot hesthimlen om ikke alt for lenge kanske... Det er nok viktig at hun får väre sine siste år i en trygg og harmonisk flokk som liker henne. Gamle vante kompisar er nok bra, men finnes det kanske en gård näre som har "snille" damer som hun kan väre med? Er hun frisk, og rider du henne? Har hun värt en ranghöy dame? I hesteflokkene er det veldig viktig att rangen er ordentlig ferdigstillt, og det kan väre at den som ikke er snill, vill sette dama di på en mya lavere nivå, og det kan se veldig tufft ut!!! Lykke till!!! kramar från Eli

technology sa...

able556
bay582
nit5489
pastor6475
ream6243

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...