tirsdag 9. desember 2008

Ikke avliv Odin

Er ikke sååå ofte på facebook,men kom over en gruppe som "satte meg litt ut"..
Nedenfor kan dere lese et kort referat om hva som skjedde..
Hvis noe her er på facebook,og vil støtte,så heter gruppen Ikke avliv Odin.

kort referat: Mai 08: odin og valpen vår ligger i bånd på vår veranda,med 6 voksne mennesker tilstede.(som alle sier at Odin IKKE bet gutten) nabogutten på 5 år kommer forbi og vil klappe hundene. odin har nettopp lekt med bamsen sin,som ligger mellom forbeinene.nabogutten går bort til odin,og bøyer seg frem. odin tror det er mere lek på gang,og hopper opp. det som da skjer er at nabogutten detter uten og ta seg for. han får da et 2 cm. flenge/rift i munnviken,samt et blåmerke på brystet etter poten. dette er grunnen til at naboen (som er politiadvokat) vil avlive odin. Odin er en hund av rasen Grand Danois som naboen vil avlive på et meget tynt grunnlag!!!håper dyre kjære mennesker støtter oss.de er jo et familiemedlem!!vi har en gutt på 2 år som leker å sover sammen med odin!har veninner å familie som har barn som går sammen med han!han er ikke en farlig agresiv hund!han er en stor kose gutt ,som har lives rettttttt!!!!5 kommentarer:

Anemone sa...

Noen er bare så idiotisk enkle i sitt hode!!!!!!!!! Og et liv?? hva er nå det da???? det er jo bare en hund sier noen....

pudelflicka sa...

Ja det är många människor som inte tycker om djur och då blir det så här. De vill bara se det på sitt sätt och förstår inte att lek med en större hund kan bli lite tuffare.
Kram Hedvig

GundaM sa...

Huff da, blir helt satt ut jeg. Ser ut til du må ha konto for å logge deg inn på facebook, synd om ikke hadde ejg skrevet under tvert.

Nei, la nå den det gjelder ta til vettet da og det går da ant å snakke sammen. HUff, blir så engasjert vett du ;0)))

Onsdagsklem

Hadde strengt tatt ikke tenkt blogge her nå, sitter jo på jobb og lagt inn nye varer i cont.bloggen min og når jeg så overskrifta di måtte ejg jo kikke da. Ha en toppers dag!

happy in pink sa...

hjelp...den var diger!!!
stakkar...håper det går bra, og at den får leve videre...

klem tara

jacker sa...

yuanyu61
wusong85
moshou75
pohuaishen
qiri2000

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...