tirsdag 23. juni 2009

Deilige dager:-)

Lørdagen var helt fantastisk..
Den som ikke har vært på Dyhre Gartneri(har ikke webside&fikk ikke lastet inn bilder fra mobilen..)har Virkelig godt glipp av det mest meditative,vakre stedet jeg kan tenke meg innen "faget"..Det ligger i Moss for de som ikke vet det..
Etter en laaang,deilig time der hvor jeg nøt meg rundt og satte meg ned for å høre på musikken de spilte dro jeg til Sørkedalen hvor det var RawFood kafé..Fantastisk mat!!
Søndagen tok jeg meg sammen og lagde masse mat og kaker(raw:-)..Alle stønnet i velvære og stappmette ble vi:-)
I går var det Yoga på Presence Studio igjen.. Det er helt fantastisk!! Blir så "mørbanka"at jeg til tider knapt kan gå,men det kjennes sååå bra og komme lenger og lenger inn i musklene..
Anbefales på det sterkeste:-)

Og se hva vi har her:-)Første rosenknoppen på busken som har overlevd flere år i potte på verandaen...Blir bedre og bedre dette her:-) Clematisene kommer i sin skjønnhet...Olivenpasta som kan legges på crackersene...Nammmm...Crackers som brukes i mange varianter istedet for brød..Nammm...Og til litt kjølige morgener og kvelder kan jeg kose meg med bena på bordet i de deilige "tøflene"mine fra det økologiske parfymeriet på Gimle..De er bare så vakre synes nå jeg da:-)
HAVFRUESTOLEN er ferdig lest&jeg Eeeelsket den...Kanskje likte den bedre enn mange yngre for den handler om ting jeg kan identifisere meg med p.g.av alderen..
Nå står nok Appelsinpiken for tur...Øya har ikke kommet i posten enda...

Den skjønneste dagen & Deilig St:Hans....:-))

5 kommentarer:

moa sa...

god morgen, skjønne kvinne ute på odden!!!
hm! ikke vært på det gartneriet, takk for tipset!
hørtes jo ut som en nytelse!
DU - de sokkene.....åååå!!! de forelsket jeg meg i....skjønne var de...(det sto egentlig litt sånn MÅ HA på de...)Gimle...?har du noe adresse..?
ha en magisk dag - jeg må løpe på jobb nå! massevis med klemmer fra meg..
PS!vakre blomsterbilder mmmmm...!

Hobbygåsa sa...

Så nydelige blomsterbilder - og det bildet du har i headingen er jo bare såååå perfekt! Så nydelig - åh slik skal sommeren være! Klem fra meg!

GundaM sa...

Du koser deg bare værre skjøner jeg, herlig!! Og så flote bilder da, spesielt det med rosa og med sokkene;)

kos deg videre, nettopp kommet inn fra hgen her nå, deilig!

JULIE K sa...

Oj dit må jeg innom. Har sett navnet, er mye i Moss så da skulle jo muligheten være der. Hvor i Moss ligger det ?

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Ååååå de sokkene var sinnsykt vakre, de er sikkert knallgode også...Vakre OG gode OG økologiske det betyr jo bare en ting:
MÅ HA!:)

Vet du, før var jeg sånn som liksom skulle "spare" alt mulig MEN nå har jeg kommet dit at jeg tenker at livet er kort så nå kniper jeg av Constance Spry rosene og drikker av de skjøreste og vakreste koppene jeg har...nyyyyyyter!

Du er jo en skikkelig bokorm du, den ene boka etter den andre. Appelsinpiken elsker jeg, har ikke fått sett den på film enda men det gleder jeg meg til :) Vet du at Bienes hemmelige liv er filmatisert, kommer på dvd til høsten!?

Hørtes deilig ut med Yoga, trente Ashtanga Yoga før kroppen streiket...håper å kunne begynne igjen en gang!

Nattaklemmer fra meg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...