onsdag 17. juni 2009

Klar for nye bøker:-)

Tuuusen takk for mange deilige tips som skal kikkes nærmere på.. Øya som frk.badegakk anbefalte hadde niesen min snakket om dagen før,så den er bestilt og på vei(sammen med noe annet snadder)..
Likte jo så godt språket til Sue Monk Kidd at jeg kjøpte Havfruestolen..
Legg merke til bordet den ligger på..Hele familien(utenom meg sef:-)vil ha ut det "stygge,gamle ræklet"..Hørt på maken!!Ikke "over mitt lik"..

Når jeg var igang kjøpte jeg like godt noen til så jeg ikke skal bli helt "lost"..Håper jeg liker disse bedre enn til side 25:-))Sprøtt at jeg har fått så lyst til å lese igjen..Hadde forresten et raid forrege sommer også..
Appelsinpiken har jeg ikke fått sett på kino(var venninne med regissøren i yngre dager,og hun er bare et sååå flott menneske at filmen ikke kan være dårlig..)Nå skal jeg hvertfall lese den før jeg ser filmen..LoooveU

12 kommentarer:

Hilde S. sa...

Havefruestolen er ei nydeleg bok som eg leste for eit par år siden. Øya har eg ikkje lest, men tenkte å låne den til late dagar i sommar.
Eg er periodelesar blitt, i forhold til før då eg alltid hadde ei bok som eg holdt på med.
Bordet ditt er nydeleg så det må du passe godt på:)
Ha ein fin kveld.
Smil H

MajorogMeg sa...

Ræl???? Det bordet så jo bare alldeles nydelig ut!! Ikke hør på resten av flokken!!
Skikkelig lesehest du:) Jeg starta med boka om Snåsamannen for noen dager siden...men det stoppa opp litt. Men interesant bok så jeg skal fortsette.
Major pleier å få egen pute da..men du skal se han får stol:)
Kos deg og klem fra meg:)

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

LOVE U 2 :)

Nå er jeg sååååååååå spent på å høre hva du synes om havfruestolen da du får lest den ferdig!!! Jeg elsket jo bieboken så jeg kastet meg over denne med en gang etterpå og jeg ble SÅ råskuffa.....likte den IKKE i det hele tatt. Det skal jo en del til for å matche bieboken for den ER jo enormt bra men nei havfruestolen var som om det var en helt annen forfatter som hadde skrevet..Nydelig kopp, jeg kjenner det i magen- dånevakker er den. Dritkult bord!!!!!

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Glemte noe, en liten bokanbefaling fra meg!

La meg synge deg stille sanger
av Linda Olsson

Fra omslaget til boka:
En mørk og kald vinterkveld kommer Veronika, en ung forfatter, til et avsidesliggende hus i en liten by i Sverige. Hun er på jakt etter ensomheten og stillheten for å skrive ferdig en bok og for å komme over en stor sorg. Hennes ankomst registreres i stillhet fra nabohuset over veien. Der bor Astrid, en gammel kvinne som på folkemunne kalles Heksen. Astrid lever stort sett bak husets beskyttende vegger. Ingen vet at hun ruger på mørke familiehemmeligheter og en personlig tragedie der inne. I løpet av våren nærmer de to kvinnene seg hverandre. Et uventet og uvanlig vennskap vokser frem - et vennskap som kommer til å forandre de to kvinnenes liv. La meg synge deg stille sanger er en vakker bok som gjør et sterkt inntrykk på sine lesere.

Frk.Badegakk sa...

Jeg har havfruestolen men har ikke kommet så langt som å få lest den enda. Ble akkurat ferdig med Et godt menneske boka, så da er det klart for neste bok ut. Hvis jeg ikke skal ta av den enorme mengden delvis leste bøker som ligger ved siden av senga mi da. Enkelte bøker er bra drøye å komme seg gjennom...

Frk.Badegakk sa...

Gleder meg til å høre hva du syntes om Øya forresten! Do tell!

Anne sa...

Jøss, så mye du har blogget i det siste da. Flere ting har gått meg litt hus forbi her, og jeg har nå hatt en lenger kose stund.

Har vært så opptatt av den fotoblogen jeg nå at jeg har ikke hatt tid til annet. Du og du for en ny hoby jeg har fått, hjelper meg til å komme meg ut på tur også. Koser meg stort!!! og vel hjem igjen er det nesten som julkvelden når enskal se på de bildene en har tatt.

Ser du har fine dager du også Randi, intet gleder meg mer skal du vite .-))
klem fra Anne

Anonym sa...

Bare gled deg til å lese "Øya" - den var så bra, synes jeg! Og bordet er dødslekkert, der må du bare stå på krava! Få høre hva du synes om boka også, da!

moa sa...

halloen kjære randi -
...ser du allerede er klar for nye leseopplevelser...herlig!
..det bordet - ah!
..den koppen - ah!
noe av det vakreste bildet - ever...akkurat som vi liker det!
jeg har fri i dag og kooooooser meg inne i regnværet...
ha en lykkelig dag -
stor klem fra moavennen

Anne-Berit sa...

Kan også anbefale "Øya"på det varmeste,en hjertevarm og rørene historie som sitter i deg i månedsvis etter at boka er lest.
Nydelige bilder,og knallfint bord.
God helg til deg!

Josefine sa...

Heisan...høres ut som du har mye spennende lesning forran deg:)

Det bordet ditt var himmelsk vakkert...skulle ønske jeg hadde et sånt. Det gir sjel til et rom uansett hvor det står!

Ha en fin torsdagskveld, stoor klem

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Sa akkurat til Moa før i dag at det bildet du hadde knipset til innlegget var så utrolig vakkert, hun var selvfølgelig heeeeeeeeeeeeeeelt enig!:)

♥klemmer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...