søndag 18. oktober 2009

Ullfiber...looove

Alt annet var gjordt..Alle i huset holdt på med sitt!...og jeg fikk sååå lyst til å vaske ull(for å få det gjordt liksom..)..Har et dørslag fra saftkokeren som ikke er vært brukt til annet enn spiring av korn etter jeg har begynt på rawfood..Supert til å vaske ull i..Siden alle var ute av syne brukte jeg kjøkkenvasken(fyyyy meg:-)Var skikkelig stressa for at jeg skulle bli oppdaget,og det ble jeg,men bare av mennene i huset,og de reagerte ikke på annet enn lukten...:-)
Værre blir det vel når Sønnen skal tørke tøyet sitt(han kan nemlig ikke putte sitt tøy i tørketrommel må vite..)Nå lukter det skikkelig fjøs av det:-)..og jeg får det antagelig alene:-)))

Først ute var saueull min kusine hadde fått til meg fra sauene på Maihaugen.Der var det ikke mye flis å spore nei..Lurer på om de har blitt gredd daglig så fritt det var for flis og høy..Så kom turen til Roselita..Det er alpakka & hun som har båret ulla heter det:-)Til slutt var det Rosie sin ull som ble vasket.. Også alpakka...Alle hundene hadde løpt masse og var helt stille..Lot meg "jobbe"uten problemer..Men så var det denne skjønningen da.Han syntes at ulla var sååå god å tygge på at jeg må sitte litt vakt..Morsomt så lenge det ikke gjøres for ofte,men jeg foretrekker å kjøpe ulla ferdig vasket hos Spinnvilt(de har bare såååååå mye fint at dååån..)

Kvelden er snart omme & jeg ønsker dere en behagelig natt:-))

5 kommentarer:

Josefine sa...

Helt imponert... det der så spennende ut, har aldri prøvd det selv. Da gleder jeg meg bare til å se videre i prosessen...dette kan jo bli mye fint!

Ha en fin ukestart i morgen, stor klem

pudelflicka sa...

Ja är också imponerat över ditt jobb med att tvätta ull.
Kram Hedvig

Bloggspinner sa...

Ååå så fint. Nå ble jeg og fristet til et ullbad.
Skal du blande alpakkaen og ulla i kardemaskina? Det er så morsomt å se at du er skikkelig i gang med spinninga.

Frk. Badegakk sa...

Det så utrolig artig ut å jobbe med ull! Hva skal det så bli om man får spørre?

Mikabella sa...

Du är så kreativ och inspirerande! Önskar jag var lite mer "handcraft-ig". Jag ler och det värmer hjärtat av dina ord och dina bilder. Tack Lizzi. Dina kommentarer på min blogg gör dagen mindre grå.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...