lørdag 20. oktober 2007

Avslutte prosjekter..

Flere har tatt opp hvor deilig det er å få avsluttet prosjekter...og det er det jammen:-)Teppet strikket jeg sist vinter.Garnet kjøpte jeg hos Det Mjuke.Hadde bare igjen å feste tråder,sy sammen og lage frynser.(er det mulig å bruke så lang tid på frynser!!!)
Gyngestolen fikk jeg kjøpt av en herlig nabo.Syntes den var skikkelig ekkel i brun,men elsker den nå som den har fått "min"farge.
Et annet avsluttende "prosjekt"er at første valp er hentet,og kommet vel frem til Dokka.Turen gikk kjempefint.Det søte paret sendte melding når de var fremme:-)Hadde jo fortalt valpen hva som skulle skje,så den ville og var forberedt.
Ellers har jeg slått meg "halvt fordervet".Snublet inn i valpekassen,og rett på rygg og hodet.Mistet pusten,og er ikke særlig mobil.Håper homeopatmiddelet snart hjelper,for jeg blir sååååå utålmodig..Lykken oppi det hele var at jeg ikke traff noen av de..

Deeeiiiiilig helg til dere,og klem fra meg:-)7 kommentarer:

Ida sa...

Ett herlig teppe, som du kan tulle rundt deg i gyngestolen. :)
Stolen er flott!
Har alltid ønsket meg en gyngestol.
Har hintet til husbonden om at det ville være en fin julegave til meg fra han.... ;)
Godt å høre at valp nr. 1 er vel fremme i sitt nye hjem.
Stakkar deg da, som ramler. Håper du kommer deg fort, fort! :)
Ønsker deg en feiende flott lørdag! :)
Klem.

chatrine sa...

Så koselig gyngestol! Lenge siden jeg har sett en sånn:) Det var i min bestemors hus. Håper du kommer deg etter å ha ramlet... stakkar deg... Godt at valpene unslapp det hele:)
Ha en flott lørdag!
Klem:)

Hobbygåsa sa...

Å så fint teppe! Det skal varme godt når vinteren kommer tenker jeg. Stilig stol også. Håper det går bedre med deg etter fallet, du får ta det litt med ro i helgen og kose deg med en bok eller strikketøy... Ha en fin helg! God bedring klem herfra.

Olstad sa...

Et fantastisk teppe og så flott gyngestolen ble.

Håper det går bra med deg ikke spøk og falle slik. Jeg har en venninde som stadig forteller meg at så lenge en får skrubbsår og vondt er det greit men når en brekker lårhalsen - da har en blitt eldre:-)

Lenge siden jeg har vært rundt på favoritt bloggene så sjokkert over at valpene så store at de kan leveres alt. Så flott.

Cornelias Country Corner sa...

Hoppas du mår bättre nu, annars får du sätta dig i din fina gungstol och bara ta det lugnt och glädjas över att ditt projekt är färdigt! KRAM!

organic-lizzi sa...

ida.. Takk:-)Håper mannen virkelig skjønner hintet.Her var det omvendt.Mannen har hatt før,og ønsket seg igjen.Når jeg da fikk tak i viser det seg at den er liten for han,så det blir miiin.Nå er valp nr.2 også vel fremme...Skal komme meg fort:-)
Fortsatt nydelig søndag.. klem

chatrine.. Takk..Ant.noe ribbenstull så det er ganske så vondt å puste/løfte..
Fortsatt herlig søndag.. klem

hobbygåsa.. Takk..er superfornøyd med å ha laget teppe..Foreløpig må det henge høyt,og stolen stå stille.Her det ganske livlig når valpene er i stua flere ganger daglig.
Fortsatt fin søndag.. klem

olstad.. Tusen takk.. Lårhalsen intakt heldigvis,men hadde jeg vært yngre hadde jeg nok falt litt mykere.Litt trist at de drar,men helt riktig at vi snart kan konsentrere oss om den vi skal beholde og datteren vår sin:-)
fortsatt fin søndag.. klem

cornelia.. Takk for tipset.. Det var en klar beskjed om å ta det mere med ro..noe jeg ikke er så god på...
Fortsatt herlig søndag.. klem

moderncountry sa...

OJda,det var ikke moro å snuble sånn..Håper du føler deg bedre og at du kan få nyte helgen som kommer. Nydelig stol med enda nydeligere farge!! Varm klem fra Aina (",)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...