onsdag 31. oktober 2007

Gangen!!I fjor flyttet angorakaninene inn i gangen,men i år har de fått et isolert lite hus med stooore bur.Så var det valpene`s tur til å bo i gangen...men nå er den vår igjen:-)Selv om sønnen vasket og malte før valpene kom trengtes det en ny vask og mere maling.Jeg sverger til Lady med glans 80..Inn med slagbenk som har stått i garasjen noen år.De andre har selvfølgelig villet kaste eller brenne den,men jeg har holdt på mitt.Her i huset er det ikke småtteri som går med hvis det blir laget bål i hagen.Der har det forsvunnet bondeseng og maaassse annet.
Skal jeg male slagbenken mon tro? Skapet er fra Mannens familie,og takk og lov for chic&shabby så det holder med et strøk:-)
Skal fylle opp med litt "snadder"der ute,men tviler på at det blir strøkent når det fylles med stallklær og diverse.Noen råd for det?

Ha en super-duperdeilig dag!!

7 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Så stilig skap! Flott med gammelt som bare kan males litt og så blir det utrolig fint. Slike bål er farlige, så mye som forsvinner som man angrer på etter noen år... Ha en super dag! Klem fra meg.

Emmeline sa...

Må jo innrømme at litt av hvert har gått på bålet som skulle vært spart her hos meg! Syns at gangen din ser så koselig ut, veldig fint. Om du skal male sengen eller ikke det må du vurdere selv. Du vet her på bloggen er det mange som elsker hvitt--men så skifter det og så kommer en annen trend. Kjenn med deg selv hva du selv har lyst til, og da finner du nok svaret! Kjekt å se inn til deg iallefall--likte veldig godt knaggrekken din! Ha en fin Halloween;0)

moderncountry sa...

Takk min ukjente venn, for gode ord, varm klem..

Din gang er så utrolig nydelig, flott skap!! Og dine søte små der nede, skjønner at du er helt solgt..Replay ser ut som han stortrives med valpen :)

Aina

Berit sa...

Koselig i gangen din! ÅÅÅ for noen nydelige hunder og katter! Skulle bare hatt muligetetn til å beholdt alle, ikke sant.

Randi sa...

Tack söta du för att du kommenterade min blogg. Det gav mig möjlighet att hitta hit. Jag har suttit och läst ALLA dina inlägg och det blev för mig en nostalgi-tripp. Du lever ett underbart liv i samklang med natur och djur. Du berättar om miljöer jag känner igen, men inte har någon nära anknytning till idag. Jag känner mig "hemma" här på din sida och jag lovar - jag kommer tillbaka!

Klem Randi

PS. Hälsa din man att bilden, du visade, är otroligt vacker och att jag är mäkta imponerad.

Ida sa...

Flott gang, som har hatt mange beboere, skjønner jeg.
Full av liv.
Skapet og benken er flotte.
Hvis jeg var deg, så hadde jeg ikke malt benken...
Lykke til med avgjørelsen.
Knaggrekken er fin også.
Koselig.
Fin fin første novemberdag til deg. :)
Klem.

Mia sa...

Å vilket vackert skåp!! kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...