lørdag 8. november 2008

I Love Eco

Dette gir virkelig håp i mine øyne!!
Da vi startet opp å bruke økologisk/biodynamisk mat for 25 år siden var det ikke akkurat stort utvalg og lett å få tak i..Flere butikker har jo etter hvert blitt flinke til å ta inn,men så har det vært litt sånn at noe har de i en og noe i en annen.
Ica har vi jo ikke på Nesodden,men så har Rimi av alle ting tatt inn masse..:-))))
Til eget bruk går det kun i frukt/grønt...og såååååå glad jeg ble da jeg så de hadde det meste hjertet(i ordets rette forstand)begjærer..apropos hjertet...så nemlig et program hvor alle testpersonene(som var i virkelig faresone for hjertesykdom) ble bedre etter kun 12 dager på rå vegansk mat...8 kommentarer:

pudelflicka sa...

Jag köper också det !
Det är mycket mat som är tillsatt så mycket dåliga saker och därför är det inte enkelt att hitta rätt saker i butikerna.
Trevlig helg från Hedvig

Cornelias Cottage sa...

25 år sedan! Ni var verkligen tidigt ute! Jag köper mindre och mindre kött i affären numera. Försöker köpa av jägare och bönder istället - så vet man vad man får.

Kram!

happy in pink sa...

ja...jeg kjenner til reklamen ihvertfall;))) (det er yndlingsreklamen til mikael:)))

skulle virkelig ønske jeg var mer bevisst og flinkere til å spise sunt!!! kjenner jo at kroppen ikke blir glad, når jeg propper den med sukker og feit mat... fysj!!!
men hva gjør jeg??? jo fortsetter å proppe...

jeg beundrer deg ihvertfall, som klarer å leve så gjennomført sunt!!!
og jeg ønsker deg en deilig lørdag... (jeg skal nok spise kake ikveld, ja;))

klem tara:))

Anemone sa...

Åja min venn. Haddefolk bare vært litt mer bevisst du, men da hadde jo jeg vært arbeidsløs vetùuu...
Jobber jo med dette hver dag jeg da, hvordan maten påvirker helsen vår...., men må nok innrømme jeg har en sjokolade på lur i skuffa til kvelden :-)))

Flott helg videre tl deg.

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Nå hadde jeg lagt inn en kjempelang kommentar om økomat og veganermat, men den ble borte fordi "forespørselen tok for lang tid"... Velvel, da får det bli kortversjonen:

Synes du er kjempeflink som klarer å leve så sunt og er helt enig i at økologisk mat er det beste alternativet! Velger som regel alltid det selv, hvis kvaliteten er god. I vår familie finnes det for mange kjøttelskere til at det er aktuelt å kutte ut kjøtt, men vi kjøper helst økologisk kjøtt, da :-) Jeg og døtrene blir alltid ertet fordi vi ikke spiser hestekjøtt (som finnes i nesten alle spekepølser!), men du skal bare heve deg over folk som bokstavelig talt legger seg bort i hva du spiser!

Ha en god og økologisk lørdagskveld!
Klem fra Britt :-)

GundaM sa...

Nå var ejg sikker på du skulle skrive om en forfatter ehr ;0)

Her i huset er vi sikkert altfor dårlige på å spise frukt og grønt, men det kommer seg !

Men av en eller annen grunn er denne damen litt skeptisk til disse økologiske greiene da... Hadde en nabo som drev økologsk, ja for rundt 20 år siden. Han drev økologisk fram mot jul da var det lissom slutt på foret så da var det å ta runden på bygda og handle vanlig for. tror nok det sitter litt i meg...

Ellers er det utrolig travel tid, skulle ønske en kunne lage en dag eller to ekstra i uka ;0)

Søndagsklem

Cornelias Cottage sa...

Tittar in och önskar dig en härlig söndag! KRAM

GundaM sa...

Skulle gjerne ha vært med dere i stallen jeg!!! det hadde vært moro, se om det var no til nytte av meg der ute ;)

Skal tro hvorfor jeg ser menneskeansikter i noen hester...? Noen ser jo akkurat ut som eieren sin jo ;0) Har du vært borti dette fenomenet..?

Klem igjen.

Ps, idag var det forresten et brak her hjemme hos meg. Hylla jeg driver å lager gikk rett i gulvet, den ble for tung til soikeren..Shit, da ble jeg stressa da. Skal være med på utstilling til helga og to av lampene gikk rett vest og...Æsj, slik går det når man skynder seg....
Men jeg gir ikke opp jeg ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...