tirsdag 17. juli 2007

Bestemorruter

Og jeg ble for en stund siden inspirert av Sol.. Tenkte det var fint å ha med på stranden,for stranden er man jo en del på om sommeren(bare ikke denne tydeligvis).
Jeg tok ikke utfordringene med disse rutene spesielt bra må jeg si. Prøvde å få hjelp av nabovenninner,men den ene hadde ikke sovet på tre netter og greide ikke å forklare(men vi lo så tårene trillet),og den andre klarte å lage sin egen(og har laget mange nå),men greide ikke å vise meg.. Tenk at noe sånt skal være vanskelig..men til slutt gikk det.Trådene er ikke festet.. Det kan jeg vel gjøre til vinteren for "da har jeg jo så mye tid"..Garnet ble kjøpt hos det mjuke og er skikkelig candy:-)3 kommentarer:

moderncountry sa...

Å, så fine farger du valgte da :) Jeg ble jo inspirert av både Sol og Mia men har enda ikke klart å lage en eneste en! :(( Jepp, hadde jo vanskeligheter med å få den firkanta og har fått mange tips tilbake i bloggen men jeg gav opp for en stund. Vel verdt og prøve igjen når jeg ser hvor flotte de blir :)

Sol sa...

Å så lekre og sarte disse ble da....Kjempefint.det er så moro å se på alle disse rutene hvor forskjellig vi lager de ;-} Jeg er snart ferdig med mitt lille teppe...men da må jeg vel bare begynne på et nytt prosjekt,for en blir jo helt avhengig av denne heklingen ;-}

Unknown sa...

.
.
.
.
.
.
.
.
.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...