lørdag 28. juli 2007

Endelig økologisk jeans

Har lenge tenkt å skaffe meg jeans laget av økologisk bomull. Jeg var den første som spurte etter det på JC/Ski Storsenter(de skal ha kampanje på økojeans i uke 32)...og de hadde akkurat fått den. Kanskje ikke det hippeste merket jeg fikk tak i..men det kommer flere:-)50% av verdens tekstiler lages av bomull,og det er visstnok ingen vekster som blir sprøytet så mye.Mange arbeidere dør,og kemikaliene forurenser jord, luft,vann og skader dyr,planter..og mennesker..Mange store designere er heldigvis opptatt av dette,og jeg synes det er deilig når det ikke kun er en tanke..nemlig profitt.
Jippi:-)I found jeans made of organic cotton..Norway is far behind other country`s..:-(

13 kommentarer:

anniche sa...

Så utrolig bra!
Det likte jeg , og var jammen ikke klar over fantest engang!

Tusen takk for hyggelig meldingen på bloggen :)
Kjempe hyggelig med et nytt ansikt :)
Og ja, du kan jammen så si - et mesterverk å knipse solen , men jammen kom den frem her på onsdag ....siden har vi knapt sett den da, haha!
Og på mandag er ferien over , og da regner jeg vel med at den kommer igjen , hehe!

Klem og ha en flott kveld

anniche sa...

Ps, TUSEN TAKK for at du har linket Annas Rom !
Det likte jeg vettu , hehe...

Venter mange spennede nyhter der også , og ikke minst kommer det et lass med flotte skatter som jeg har senket i sommer

Olstad sa...

Hei

Så hyggelig med besøk på bloggen min. Jeg likte det inlegget du hadde laget på din blogg med øko jeans jeg ante ikke at det fantes og heller ikke at det var så mye ulumskheter med bomull produksjon.

Kommer helt sikkert tilbake til siden din for du hadde så mye hyggelig.

Petunia sa...

Så bra! Dette hadde vært noe.. Er så lei alt dette "money talks" greiene... skal se nærmere på dette... Koselig blogg du har! kom inn hit via Badegakken der du hadde lagt igjen en kommentar. Kommer garantert igjen!
Ha en fin Olsokkveld!

Petunia sa...

Ps! Leste på profilen din at du er dyretolk! Så spennende! Hjelper du alle slags dyr eller har du spesialisert deg på hund eller hest eller et annet dyr???

Frk.Badegakk sa...

Jeg visste ikke at man fikk jeans i økologisk bomull. Har sett de har det i gensere noen plasser, men ikke dette. Supert!
Nå er bildet av garnet lagt til frk.badegakk på tur posten min. Så nå kan du kikke om du er veldig nysgjerrig;)

Petunia sa...

ja, det hadde vært kjekt om du kunne bedt edderkoppene forlate kjelleren vår.He he:-) Jeg er ikke spesielt redd for dem, men synes ikke det er noe særlig artig når de nesten bosetter seg i håret mitt mens jeg sitter der på kaggen med buksen rundt knærne. Litt sårbar akkurat da, kanskje. ja, du sier noe der om fri vilje (det du skrev i kommentar på bloggen min) Slik som vi holder på med jorden vår, så har vi vel bekreftet at vi ikke er så smarte som vi tror vi er.... Hadde nok passet litt bedre på miljøet osv da.

Ida sa...

Så bra at det produseres bukser av økologisk bomull!!!!!!!!!! :)
Jeg ble skremt da jeg kjøpte barneklær på Kappahl.
De var merket "Non toxic".....
Da lurer jeg veldig på hva klærne vi bruker virkelig er laget av og med.... Hm!!!!!!
Linker deg om du tillater det. :)

Koselig koselig sa...

Hurra endelig!!!! Jeg tenker du bør sjekke Gudrun Sjödins klær også, hun har en del fair trade klær også! Det synes jeg også er viktig! Jeg har kutta ut så og si all makeup og hudprodukter som er de såkalt vanlige dyre/billige merkene og gått helt over til parabenfrie ting. Bruker mest Jäson og Dr. Hauschka. Anbefaler Jäson Lavendel veldig, den liker jeg utrolig godt :)

Hobbygåsa sa...

Heisann og takk for hyggelig hilsen på min blog. Her var det mye spennende! Dyretolk ja. Har en dvergschnauzer på 2,5 år og skulle gjerne visst hva han tenker iblandt... Vegetarmaten så også spennende ut - jeg kommer tilbake!

Frk.Badegakk sa...

De påstod at det var tilfellet på fevennen i allefall.
Det var masse stas å få blomster!=D
En god blomsterbutikk er et must! Godt du har funnet deg en=)

Jeg må ærlig innrømme at jeg har til gode å ha badet i sommer... har ikke sett noe til merkelappene foreløpig, men venter spent!

Nå må jeg få tak i en chinchilla som gnager på noe under sofaen.
Takk for hyggelig kommentar på bloggen forresten!=) Stor klem fra badegakka.

Anniche sa...

Tusen takk for veldig hyggelig melding på bloggen!
Jeg skal sende deg en mail nå !!

Klem

Anonym sa...

så flott med flere som er beviste.
tips "CARMA"på grunerløkka(olaf ryes plas 1) fører og økologiske klær.de er og fair trade og har alle andre naturmatrialer også som silke, lin osv.en eventyrbutikk.(de selger og økologisk engros)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...