lørdag 15. desember 2007

Får nesten ikke lagt inn kommentarer!

Vet ikke hvorfor,men i dag kommer jeg nesten ikke inn å få lagt inn kommentarer..
Får kanskje lagt inn en..og så er det stopp..Blir bare litt gal:-)for det tar jo hundre ganger lengere tid enn å skrive de.

Tuuuusen takk for oppmuntring i disse tider.Det kokvarmer av glede:-))Er mye bedre,men ikke helt topp.Har nok desverre ikke holdt sengen så mye for her det lagt gulv(ikke jeg det altså)og mail og telefoner må besvares.Ser ut til at jeg skal holde kurs i Bergen febr.eller mars også.Det blir stas..

Nye pusen har akkurat kommet..Lille vi har fra før er sååååååå sjalu i tilegg til at hun skjønner seg enda bedre på hunder.Men vi tar det med ro,og går seg helt sikkert til etterhvert.Nå er den trygt inne på et rom hvor ikke alle dyrene kan kaste seg over den.(skriver den for vet enda ikke kjønnet.)

Legger jeg ikke inn innlegg i dag får dere ha meg unnskyldt og dere vet hvorfor.
Fortsatt deilig kveld..

klem Randi

5 kommentarer:

pudelflicka sa...

Ja det blir spännande med den nya kattungen. Kan du prata med dina ägna djur så du kan förstå vad dom tycker om den lilla ?
Var på hundutställning i dag och såg så många fina hundar.
Har varit ute och gått tur med mina 4 två gångar också.
Krya på dig !
Kram Hedvig

Emmeline sa...

Gratulerer med ny kattunge:) skal si at det går kjapt med å skaffe seg nye dyr der hos dere. Vi har jo ingen dyr. Vår yngste gutt går fast på tur med naboens hund, den fungerer som et surrigat dyr;) Det er en stor hund, en Risensnauser. Denne hunden er blitt så glad i gutten vår at den blir helt desperat av glede bare han går forbi huset.. Flere ganger har han åpnet døren ut til altanen på egenhånd og forsøkt å hoppe ned for å komme seg avsted på tur. Tilslutt måtte naboene gi gutten vår en egen nøkkel slik at disse to gode vennene kan være sammen så mye som de begge ønsker. Det funker veldig greit for alle parter. Jaja, her snakker jeg meg helt ut på viddene, men gratulerer iallefall med ny kattepus. Jeg er jo definitivt et kattemenneske mer enn et hundemenneske, så disse kattungene ber jo bare om å komme hjem når de er så små og søte som dette:) Ha en fin lørdag videre!

Olstad sa...

God bedring, gratulerer med ny kattunge.

Så flotte blomsterbilder du viser.

Randi sa...

Så skönt att du nu mår bättre!
GRATTIS till lille Katte-Pus!
Blomman är urläcker ... men en bild på det vita nystanet hade jag glatt mig åt ... vi vill förstås se den lilla sötnosen *ler*
Sköt nu om dig ordentligt!
Stor kram Randi

Anemone sa...

Velkommen til ny kattunge hos deg, det blir jo kjempekjekt.

Synd ikke formen din er blitt bedre da. Ingenting føles så sumt som å ligge til dengs uten overskudd når en har lyst, og føler for at en har behov for å gjøre andre ting.

God bedring klem til deg i dag.
Måtte du snart komme på føttene igjen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...