lørdag 1. desember 2007

Julemarked og snadderForrege søndag fikk jeg tatt en liten tur på julemarkedet på Hellviktangen.Det er et nydelig,gammelt sted nede ved vannet ikke langt unna der jeg bor på Nesodden. Faktisk så var jeg med å startet kafe der for mange år siden,men det var ikke min greie da..
En som driver det nå har en nettbutikk som heter Solfang,og vår og jul er det marked.Utrolig mye fint:-)Nydelige blomster,utsøkte ting i pil,teppe,lykter etc..Tilogmed masse ting fra Lille Lam.Kunne ikke vært mere beleilig..En venninne(ung sådan!)fikk en sønn for ikke lenge siden som jeg skal hilse på til uken.
Et annet opplagt sted å stikke innom her på halvøya er Rosenlund AtelierDeilig første søndag i advent i morgen den dag til alle:-))

10 kommentarer:

StyggaLillaLoppan sa...

Tusen tack för din underbara kommentar; den skänkte glädje i mitt hjärta ! Underbar bild du visar. Vilket ljus i bilden. Ha nu en kärleksfull advent med familjen. och kramar i mängder

Ida sa...

Nydelig og stemningsfullt bilde.
God første advent til deg! :)
Klem.

SKATAN sa...

Vilken underbar bild av ett fantastiskt hus...Ser ut som en dröm!

Trevlig första advent!

elin1976 sa...

For et nydelig stemningsbilde. Fantastisk. Tenk å hatt et slik hus.....sukk..... Ha en flott føste advent.

SKATAN sa...

Självklart! Det är bara roligt : ) Jag länkar jag med om det är ok?

Lisa sa...

Oj vilken stämningsfull bild du visar, här hemma är det ingen snö så det känns trist. Men när mörkret faller är det vackert glimmande i alla fönster iallafall. Kram

Handplockat sa...

VILKEN UNDERBAR BILD

HA EN GO SÖNDAG

Randi sa...

Jag älskar när du visar bilder från din omgivning - vilket är platser jag upplevt som barn. Den här vinterbilden är helt underbar - så stämningsfull! Så ska en vinter se ut - här regnar det och igår kväll stormade det. Ett fönster i växthuset blåste sönder. Nu behöver du inte längta till Österlen!
Stor klem Randi

Emmeline sa...

For et vakkert bilde fra et vakkert sted, så heldig du er som har fått vært her. Her ville jeg ha vært og kjent hvordan adventsstemningen bredde seg utover alt!! Herlig. Ønsker deg alt godt for uken som kommer:)

Frk.Badegakk sa...

For et nydelig bilde! Virkelig stemningsfullt. Her på sørlandet regner vi bare bort... Tenk at det er 5 desember og jeg har ikke så mye som SETT et snøfnugg enda! Forferdelig... Håper det blir snø på østlandet til jul, for dit skal jeg! Adventsstaken din var skjønn forresten! Stor førjulsklem fra meg=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...