tirsdag 11. desember 2007

Smi mens jernet er varmt:-))

Mannen er veldig glad i å leke med ord,så her en kveld sa han:skulle hatt en katt som heter Kattja..Jeg var rask på pletten med at det kunne vi da ordne(dere som har fulgt bloggen vet jo at jeg prøvde meg når Cactus var litt mindre)..Dagen etter utenfor posthuset hvor det var hengt opp lapp med kattunger..Jeg ser en tigret!!Nesten sånn jeg har drømt om..Ringer med en gang å får holdt den av..Hjem til mannen som plutselig(veeeeldig dårlig hukommelse den mannen!!)benekter det hele(nå var det alvor!!),og lurer på om det har klikka for meg..Thi..hi..slett ikke.Sjelden jeg Virkelig bestemmer,men nå bare sa jeg at sånn blir det.Dro for å se i dag.Damen hadde trodd jeg skulle ha den hvite..hmmm..Den tigrete gjemte seg,mens den hvite var så søt og god..Så blir det den hvite da:)))Det morsomste er at hun tror det er en han!!Ha..ha..så da blir det vel Katto eller at Cactus får hete Kattja..
Valpene har revet i gulvet,så nå må vi svelge en stor kamel og legge laminat..klikk..klakk i full fart.Begge vil egentlig ha hvite tregulv som på kjøkkenet,men det er for stor prosess med alle dyrene og midtvinters..
Katten blir da ikke å finne i vårt hus før gulvet er lagt.

Kos kveld til dere..Her går det unna!15 kommentarer:

pudelflicka sa...

Gud vad söt den är. Den vita hade kanske bestämt sig för att flytta till dig. Jag har gett min kompis länken till din blogg då hon också pratar med djur.
Kram Hedvig

Petunia sa...

Nydelig:)

elin1976 sa...

Her hadde nok jeg mått flytt ut i garasjen hvis jeg hadde kommet hjem med katter. Me love he heate. Kan ikke skjønne det de er jo såååååååå søte. Har en hund men ønsker meg katt like mye som prinsesa vår vil ha egen hest. Ha en fin kveld:O)

Hobbygåsa sa...

Å så søt! Ja så ble det lekekamerat til pusen allikevel da, så koselig. Klem fra meg.

HildeS. sa...

Å så skjønn han er:o)
Eg har veldig lyst på ein katt til, men det får vente litt.
Me har jo Rasmus pusen og det får halde ei stund framover, men eg skal ha ivertfall ein til, ein gang....
Ha ei god natt.

Cornelias Country Corner sa...

Men då! Så söt att man vill äta upp den! Kram och ha en bra dag.

Ida sa...

Kjære "barn" har mange navn.... ;)
Men, den endelige avgjørelsen får de som VIRKELIG bestemmer ta! ;)
Nydelige små nøster! :)))

Fin fin dag Randi! :)

Landliv sa...

Jeg liker sånn impulsivitet!! Og: sagt er sagt!! :lol:
Den er helt utrolig nydelig.... :sukk:

Anemone sa...

Trøstes min så søte de var. DET hadde vært noe å fått i julegave deg.

Legg laminatgulv og nyt dyra og hverandre :-)

klem til deg.

Frk.Badegakk sa...

For noen vakre snusk!!!! Blir helt verpesyk her jeg sitter!!!
Thomas ønsker seg et dyr som skal hete Tormod tror jeg det var... =P Ikke like mye ordspill der nei. Men helt klart uvanlig=P

Når det gjelder katter så er jeg veldig usikker. Om det blir sånn at vil flytter til østlandet så blir vi boende ved en vei. Dvs vi blir boende ved to veier. Motorveien og stikkveien forbi der vi bor. Og det er ikke motorveien som er problemet...! Folk kjører som noen griser forbi på stikkveien, enda det bor både dyr og unger ved den. Og siden det ble kjørt i hjel noen katter der da jeg var liten, er jeg så redd det skal skje igjen. Er redd det er egoistisk av meg å trumfe fram noe kattehold slik som settingen er. Men skulle gjerne hatt katt. Vi har masse låve/uthus osv, som en katt helt sikkert ville kost seg i. (Men den skulle få sove inne altså!!!!=)) Men jah. Vanskelig det der...

Anne-Berit sa...

Nemmen,så skjønn,blir kos med den tenker jeg.Likte den kransen du har,(bildet i det forrige innlegget,den var flott).Ha det kos:)

Randi sa...

Vilken sötnos - en otroligt bedårande varelse!!! Blir helt betagen!
Du gjorde förstås helt rätt som tog egna beslut! Jag köpte också vår första westie utan lov. Familjen ville ha en HUND (=stor hund) och inte en tuss på snöre. Jag ville ha en hund, som jag kunde ta med in i kabinen när jag flög. Nu är vi inne på nummer två. Ibland måste man bara ta kommando!!!
Stor kram Randi

Monica/Moa sa...

Oj vilken söt historia.. ibland är det bäst att skynda sig så man får som man vill..=).. Blev det den vita ? Den är ju hur söt som helst.. så grattis i så fall..
Moas Gård

Sol sa...

Så moro å lese ;-} Kattja er jo et supert kattenavn, og hvis nå denne lille søte hvite pusen er en han, må du jo bare får deg en katt en eller annen gang,som kan hete Kattja. Det er utrolig artig dette med kattenavn forresten...det er mye rart som ligger bak navnevalgene...(kunne ha skrevet en del om det der....)
Vakker liten pus i alle fall...Jeg hat store problemer med å stå imot slike...rart jeg ikke har mer enn to katter ;-}

chatrine sa...

Helledussen så skjønn pus! Og den får det godt hos deg, vet jeg:)
Den hvite var jo den vakreste da:)
Ha en fortsatt fin kveld!
Klem:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...