fredag 20. februar 2009

Fredag=Oransje

Oransje...jeg skriver vel nesten alltid orange forresten... er en veldig deilig farge synes jeg.
Liker best når den er litt "slitt" for ellers kan den lett bli litt mye..

Starter med en krystall i dag som heter Zincite..Så til mitt kjære korallarmbånd..Jeg bruker jo oftest krystaller som hjelpemiddel i tynt og syltynt,men dette puttes også på en deilig sommerdag.Noen ganger sammen med noen turkiser.. Drømme,drømme...
Mye av snadderet jeg putter i meg kommer fra noe som heter Detoxyourworld.Er sååå heldig at noen hyggelige mennesker i Spongdal med firmaet Living Earth Alchemy importerer det.Topp service & jeg har mye av det jeg trenger til "det daglige brød".Synes etikettene er så fine og med mye oransje på så jeg ville ta det med:-))
Toppers fredag til alle...

20 kommentarer:

happy in pink sa...

en fantastisk farge på krystallen!!! i mine øyne så den jo så klart ut som et STORT sukkertøy;))) nydelig armbånd også...
klem tara:)))

Anonym sa...

En utrolig vakker krystall! Og armbånd. Oransje er en varm, god farge - og det får du frem her, synes jeg. Fin helg til deg! Klem fra Randi**

pudelflicka sa...

Önskar dig en skön helg!
Kram Hedvig

Jill sa...

Nydelig det krystallarbåndet ditt!
Orange er en herlig farge!!!
Den gule suppen så veldig veldig god ut....åh jeg er sulten!
Ha en fin helg!

Eli sa...

Orange - appelsin behöver jeg for min forkjölelse! Må bli frisk till på mandag, for da kommer det fint besök fra norge....
God helg!
klem

Randi sa...

Vilken spännande kristall - har aldrig sett den!!!
Armbandet gör mig grön av avund - så läckert på en solbränd handled.
Stor kram Randi

Mia sa...

Flotte oransje bilder. Og så mange andre i forskjellige farger. Ser ut til å være en morsom utfordring, dette med forskjellige farger hver ukedag. Men nå er det helg, og jeg ønsker deg en særledes god en i så måte!

Hobbygåsa sa...

Herlige oransje bilder! Det er jo bare en så flott farge, en av mine favoritter - jepp! Nydelig armbånd du har da. Ja jeg er også sååå lei av snø. Enten er det skitkaldt uten at det snør - eller så er det levelig temperatur, men da snør det... Ha en fin helg - klem!

Siw Aina sa...

Du, det armbåndet var utrolig lekkert. Og når det kommer til skrivemåten, til vanlig skriver jeg også orange, men har gjort ett unntak for i dag, så nå er det oransje. Hva som egentlig er riktig skal jeg ikke si ;)

Anemone sa...

Å så mye flotte steiner du har Randi. En fryd å se, og ikke minst lære navnet på de ulike du viser oss. Har aldri sett en slik krystall før jeg, og undrer på hvordan den vil kjennes ut å ta på.

Eterhvert som jeg har beveget meg litt rundt i ulke orange inlegg her nå, ser jeg da at jeg kunne tatt bilde av andre ting jeg også. Har også et slikt armbånd, ametyst, men så sjelden som jeg bruker smykker vandrer ikke tankene dit lissom.

En statsansatt er sliten i dag, så kjørt at jeg nesten er på gråene, jaggu godt meg helg nå ja. den skal brukes fornuftig til oppbyggende ting fro kropp og sjel.

Gjør det du også min venn. klem til deg.

Line sa...

Kjempeflott krystall, og knæsj oransjefarge på armbandet:0)
Ha ein finfin fredag, klem

Petunia sa...

Flotte bilder og spesielt av den krystallen. Har den også healende virkning? Og hva hjelper den eventuelt for? Synes slikt er ganske interessant:)

Lise sa...

Likte det første bildet av krystallen, skikkeli fint:)

Frk.Badegakk sa...

Herlige orangebilder! Jeg elsker orange!!!!!=D

JULIE K sa...

Har fått en helt ny innsikt i krystallenes verden denne uken : )

litenIda sa...

Tusen takk for kjempehyggelig kommentar!

Flotte bilder her inne hos deg, også! Kjempevakker krystall! Dette er noe jeg ikke har noen særlig kjennskap til fra før, spennende å lese om det hos deg.

Ha en fin fredagskveld! :)

Ulrika Gabriel sa...

Så otroligt vackra bilder du visar på din blogg!
Jag blir på så gott humör när jag ser dem.
Ha en riktigt härlig helg! önskar Ulrika

Aalerud Stall sa...

Hei:-)

Orange (jeg skriver det slik, som i appelsin...), er en virkelig gladfarge! Jeg må nok innrømme at jeg ikke har så mye av den fargen her hjemme, men det er virkelig en energigivende farge:-)

Godt at din kjære hest (og du selv) trives på stallen deres; det er utrolig viktig!

Ha en riktig god helg!
Stor klem fra Britt:-)

Ida sa...

Takk for gode og oransje tips! :)))
Digger deg, vet du.
SMIL fra meg. :)

Anonym sa...

Det var en flott krystall. Jeg liker den fargen du har vist fram her på armbåndet. Ønsker meg faktisk smykker i den fargen og kikker stadig.
Du vet sommeren, da er det så herlig å ha på seg hvite klær og så ha noen sånne statementsmykker som de sier på godt norsk :)
Oransje er nydelig når man har fått solt seg litt også :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...