lørdag 21. februar 2009

Lørdag=Lilla

Hadde en "lilla periode",men det er lenge siden og var svært kort..
Har ingen ting imot fargen i seg selv,men kan bli litt mye når jeg putter den på kroppen for å si det sånn...
Noen mener den er fin for å kontakte "det høyere",men det er vel en grunn til at vi sier at "hun flagrer rundt i lilla gevanter" Det er viktig å ha kontakt med det "himmelske",men uten føttene på jorden har det i mine øyne ingen verdi..Det er tross alt her vi er.Her og nå...

Var for en stund siden oppe på Lillehammer hos Spinnvilt og fikk hjelp til å surre rokken igjen.Med katter i huset har det vært så og si umulig en lang tid..De lar meg ikke være i fred nå heller,så jeg må nok komme meg på et rom og lukke døren!
Når vi er inne på Spinnvilt..Sikker på at det ikke er noe sted i verden det finnes bedre og hyggeligere lærere.Tove lager de vakreste ting som dere kan sjekke ut her.
Selv om dette garnet ikke kan kalles lilla har det jo en deilig lilla dott ikke sant.Det er mitt første bylky garn:-))
Jeg er litt..(hmmm...sa jeg litt...)sånn "kjekt å ha" Derfor er dette båndet kommet i hus.Falt pladask for både båndet og snella:-)Utpå dagen er det på tide å kose seg med en kopp kaffe.Hva er da bedre enn denne som både er økologisk,fairtraid og lilla:-)Litt mere garn jeg har spunnet..
Dette er en høyst vanlig Ametyst.Brukes ved reise for å være trygg,utrensing(kan ligge i vann over natten og så drikke vannet på morgenen)Gir klarhet:-)Avslutter med et nærbilde av etiketten til raw cacao..Tross alt lilla skrift:-))
Er ikke en dag uten dette salige stoffet:-))Skikkelig superdeilig dag til dere!!

14 kommentarer:

JULIE K sa...

Herlige lilla bilder. Må virkelig le av kattene dine, vil vel hjelpe til med rokken de da : )

Anonym sa...

Lilla løste du elegant - synes det var vanskelig å finne på noe i dag, jeg. Men her var det herlig - likte så godt den snella, skjønner hva du mener med "kjekt å ha"! Ha en fin lørdag! Klem fra Randi**

Cornelias Cottage sa...

Imorgon ska min bok finna ute på att rösta på!! Ska jobba med det idag.

MÅNGA KRAMAR!

Løvinnen sa...

Så mye lilla og fine ting:)

Jeg er så nysgjerrig på din råkakao..hvor man får tak i den, og hva den brukes til osv:) Høres iallefall ut som du har den veldig kjær..

Håper virkelig du får en fin fargerik lørdag:)

Evami sa...

SÅ flotte lilla ting,det fløyelsbåndet var bare lekkert:)
HA en flott lørdag:)

Ramme alvor sa...

Lekre bileter! Nydelge lillafarge :)

Britt

Sommertid sa...

Så flink du er som spinner garn , tror kattene er misunnelig jeg..derfor forstyrrer de deg. Fin ametyst var der også avbildet. Ha en forts fin lørdag !

Petunia sa...

Flott løst selv om lilla perioden din var kort og flere år tilbake.
Ikke mye lilla her heller.
Men man får lete litt i arkivet da!

Koselig koselig sa...

Så herlig med egetspunnet garn da! Min oldemor og bestemor gjorde dette også,jeg husker det godt fra jeg var liten. Jeg kommer fra en familie med strikkedamer på begge sider!
Ametyst er en stein jeg er veldig glad i. Mamma var i Canada en gang og da kom hun hjem med massevis av ametyster fra en gruve. De fikk kjøpt "skrapstein" for å si det sånn. Hun har en stein som er grå utenpå med lyslys lilla ametyst inni, som en hule på en måte. Den er utrolig fin!

Ha en fin lørdag :)

Josefine sa...

Kjempefine lilla bilder..lørdagen er vel litt lilla..er den ikke det da..? Nydelig lilla bånd du har der...det var snop for en sydame..hi.hi Kan jo brukes til annet også da selvsagt:)

Ha en flott helg, klem

Line sa...

Koselege bilder, og kjek at du skreiv litt om krystallen:0)
Ynskjer deg ein koseleg laurdagskveld

Bloggspinner sa...

Nå ble jeg virkelig glad. Endelig kan jeg se at rokken din er i gang. Og det nydelige båndet kan du spinne sammen med din neste garnbunt. Det blir bare supert...
Ha en spinnende søndag!

Ida sa...

En vakker og behagelig "reise" i den lilla fargen dette. :)

Eli sa...

Jeg har funnet en riktig spinnrokk fra 18-1900 tallet på loftet på landet. Den har stått på pynt i noen år, pg nu vet jeg vad den skall brukes till. En kkurs i spinning vore kanske nåt!
Ha en vit söndag!!"
klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...