fredag 6. februar 2009

Trenger ikke treningsstudio nei!!

Først går vi tur med 2 hunder..så tar jeg en til med på tur...og så er det lille Emilio som får luftet seg litt(han er ikke ute så lenge som de andre nå som det er så kaldt)..
Boksen til Chiquita skal møkkes daglig(og det gjøres vel så ordentlig som når jeg rydder hjemme...hmmm..mere mener jeg)
I dag har jeg i tilegg båret ned 40 kg fór til hønene&hentet 400!!kg høy fra den gamle stallen til den nye..Hadde akkurat bestilt høy når jeg fikk plass,så da må det jo brukes..
Føler meg superfresh&kjempeglad for at jeg er så heldig at jeg kan være så mye i frisk luft..Deilig helg & Klem fra Randi

10 kommentarer:

pudelflicka sa...

Ja det är fantastisk att kunna vara ute så mycket med de man älskar. Hästens stall måste vara fantastisk som har musik för hästarna.
Önskar dig en skön helg
Kram Hedvig

Bente sa...

Jo, det er bra på flere måter å ha ansvar for dyr :-)
Har du høner også? Det kan du i så fall få fortelle mer om og legge ut bilder på. Har jo fått litt høne-dilla jeg, og håper jeg finner meg ett lite sted for meg selv snart, så jag kan skaffe egne.
Ha en fin dag! Klem fra Bente

Randi sa...

Kära Randi - du imponerar verkligen - du är ju en riktig super-kvinna! Men visst är det en härlig känsla när man tvingats ta i ordentligt och fått använda sina muskler. Det är bara det att man borde göra det oftare.
Lyckliga du som har höns. Jag har byggt ett hönshus och hade stora planer, men så kom fågelinfluensan och satte stopp för projektet.
Önskar dig nu en skön och arbetsfri helg!
Stor kram Randi

Cornelias Cottage sa...

Florsocker kan nog stämma - tack för det!

Så sant att man inte behöver träna när man har djur och bor på landet. Jag ska snart mocka ut hos hönsen och bära ca 250 kg värmepellets som jag värmer upp huset med. Sen blir det långpromenad med vovven. Känns verkligen skönt att inte behöva lägga dyra pengar på träning =) Älskar livet på landet!!

Vi har inte så mycket snö, lite som håller på att smälta. Det får gärna bli lite kallare och komma mer snö.

Kram och önskar dig också en skön helg!

Josefine sa...

Hei..

Tusen takk for hyggelig besøk hos meg... så kjekt når det kommer nye innom!

Høres ut som du har en herlig hverdag med masse gratis trim! Du har en herlig "levende" blogg, her kommer jeg selvsagt igjen også:))

Nyt lørdagen og ha en flott helg!
Klem fra Josefine

Løvinnen sa...

Hei!
Visste at jeg hadde glemt å legge igjen kommentar til en blogg idag!(Ble litt mye vin igår, så noen husk- husk hjerneceller er nok blitt borte;-) Takk for at du la igjen en kommentar til , sånn at jeg kom på det:-)
Iallefall, super heldig som kan få gå ute i frisk luft:-) Kjenner det tar på å bo midt i byen slik jeg gjør, lite frisk luft for å si det sånn. Er på jakt etter et nytt krypinn da, så får se om det blir litt mer landlig til.. og med mer frisk luft:-) Jeg trenger iallefall det.

Også ja, vi satser på at den lille pia kommer tilbake til oss:-)

Håper du får en fin fin helg.. !!!
Løveklem fra Løvinnen

Hobbygåsa sa...

Det høres ut som full treningsøkt og mer enn det spør du meg. Og så er det mye koseligere enn å løpe inne på et bånd mens man følger med på tv hehe. Kos deg i helgen - klem!

Anemone sa...

Du, bruke masssevis av penger for å trene i kø, tett på andre svette kropper, styrte til for å nå den og den timen?!! bare tanken stresser meg noe så til de grader i grunn..., og hva med det mentale oppi alt dette???

Så f.. enig ja.

Ha en topp søndag for hverdagen igjen innhenter oss.

Eli sa...

Det låter som det livet man lengter efter. Jeg går også ut med hunder og mökker hos hestene, men jag vill gärne ha höner, og bo på landet. Må ha bil till stallet og till fine promenadvägar,. Barna og jeg satt og så på hestgårder till salgs i går...De er også inne på å bo på landet. Treningsstudio er bara tråkigt tycker jag, -stå inne og svette og se ut på friske lufta.....
Ökoligiske produkter syns jeg også vi skall strebe efter!

Frk.Badegakk sa...

*lagre linken*

Jeg har forresten noe til deg på bloggen min i dag=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...