lørdag 8. desember 2007

Lys:-))

I stallen å møkket med dørene åpne = mye lys..
På nydelig tur med hundene = mye lys..
På Ikea i går.Hadde en rask og effektiv tur med mannen.1 time der inne og alt var ordnet.Han kjøpte en ny type pære = mye lys..

Skal si det hjelper på det meste det med mye lys i løpet av dagen:-))
Og enda er det ikke mørkt ute..

Fortsatt deilig lørdag til dere..



Canon med macrolinse ordna susen så blomstene syntes bedre..

11 kommentarer:

Randi sa...

Du är såååå härlig!!!!
Jo, visst handlar det om att ta tillvara möjligheterna att få se LJUSET - även om det är än så litet!

Fin bild - har du Canon´s klassiska 100 macro? Det är mitt favvo-objektiv.

Jag har suttit uppe i min ateljé hela dagen. Stort rum med 5 meter till taket med takfönster och vanliga fönster. Här uppe lever jag just nu. Ja, jag går bara ner när jag måste till köket. Här är det ljusast i hela huset. Vanliga lampor, spotlights plus bords- och golvlampor. Försöker överleva här uppe. 100 mm regn har vi fått den här veckan. Fortsätter det så här kommer dammen att svämma över. Inte ens hundarna vill vara ute och katten försöker inte ens gå ut.

Du som är så bra på att tala med djuren - kan du inte ta ett snack med Vädergudarna - PLEASE...*fniss*

Stor kram från en saknar Ljuset

Hobbygåsa sa...

Så flott tre, ja nå ser vi blomstene! Nydelig! Lyset er dypt savnet her, jeg gleder meg til det snur - faktisk er det ikke så lenge igjen nå... Men vi har jo litt snø her da så det hjelper. Kos deg videre med førjulshelgen!

Anne sa...

JA lys er viktig, både dagslys og levende lys...skal visst forhindre depresjon nå på denne tiden.

Fikk sett blomstene bedre nå ja, ser nesten kunsktige ut faktisk. Gikk og tenkte på det treet ditt når jeg var en tur på Grønt Miljø i dag. Men så ngenting som lignet i det hele tatt. Tror jeg må en tur i skogen med saga, og finne meg et lite ett som ligner ditt.

Ser du også har en svakhet for Freddie M..., utrolig mann og utrolig stemme. Glemmer aldri han sang under åpningen av OL i Barcelona ? Jeg gråt og hadde gåsehus over hele kroppen.
Har du foressten hørt den siste solo plata hans, den som han laget like før han døde ? Det er tekster til ettertanke og vokal som setter spor, DET skal være sikkert og visst. Har du den ikke kan du skrive den på ønskelisten til jul, eller så kan jeg prøve å kopiere den til deg.

Fortsatt fin fin kveld til deg med det vakre lille treet.

Emmeline sa...

Ler godt av innlegget ditt i dag= det gir meg lys...
Ja for det er ikke mye lys å snakke om ellers for tiden. Heldigvis har vi sluppet det verste regnet i dag, men mørketiden merkes godt. Det er ikke lenge det er lyst i løpet av dagen nei:(
Endelig fikk vi sett blomstene dine også, veldig fine var de. Skjønner godt at du er fornøyd med dette! Ikea i førjulstiden kan være en prøvelse, bra dere besto. Ha en fortsatt fin kveld:)

pudelflicka sa...

Vad roligt att du också har en Canon 100 macro. Randi fick mig att köpa det och det jobbar jag mycket med men man behöver stativ och självutlösare då det annars inte blir skarpt när man fotograferar.
Fågelmaten gjorde jag av smält kokosfett med hasselnötter. Man måste ha formar med botten och så värmar man fettet och lägger nötter i en form och heller över fettet och ställer det i frysen till det är stelnat. Jag gjorde små hjärtan i frysformar till isbitar och några små plastburkar använde jag också. Man måste ha snören i eller lägga dom i ett nät.
Kram Hedvig

pudelflicka sa...

Min kompis Gro läste vad du hade skrevet om hennes hund Cervo och hon blev så glad. Gro bor i Sandefjord och Oslo. Vi gick tillsammans på ungdomsskolan och hittade varandra igen genom internet.
Kram

ChatrinesLiving sa...

Så fint innlegg! Her er det ikke mye lys... mørketiden er mørk, bokstavelig talt. Skimter litt skumring mellom kl 11 0g 13 på dagtid... Å ikke før den 21 januar kommer solen tilbake...og da kan du jo skjønne st det er overskyet minst et par uker til(!) Men- Vi koser oss forde, masse levende lys i allefall:)
Ha en riktig go natt!
Klem fra chatrine:)

Skatan sa...

God morgon!

Tittar in och önskar dig en trevlig andra advent : )

Hoppas du får lite snö på dig idag!

Cornelias Corner sa...

Här är det mörkt...har inte sett solen sen jag vet inte när! Vill ha snö NU!!

Kram och ha en skön 2:a advent

KRam!

Petunia sa...

Du var ikke for sen innom bloggen min i dag, du var litt for tidlig! Nå har jeg en liten konkurranse på gang....

FO - 2 sa...

Vakkert bilde.
Kjekt at dere hadde en fin tur.
På våre Ikea turer her i huset, kjøper husbonden alltid lyspærer og batterier.... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...