lørdag 29. september 2007

Hei igjen:-)

De blir bare skjønnere og skjønnere. Måtte jo til slutt ha inn en annonse(snufs),så i dag har det vært en å hilst på.En annen som også ringte,men han skremte jeg nok vekk:-)Jaktfolk er så innmari opptatt av om foreldrene er premiert på jaktprøver.Jeg er jo vegetarianer,så min har jo ikke vært i nærheten av en død rype.Selv om du er verdensmester i f.eks.langrenn kan du få en sønn som bare vil sitte ved dataen ikke sant...og så skal det liksom være annerledes med dyr..hmmmm.. For meg som er dyretolk blir det helt merkelig.Det viktigste er at valpene kommer til snille mennesker med tid for de..
Helt umulig å få tatt bilde av Replay imens hun sover med valpene.Hun hører med en gang jeg kommer.Det går veldig bra med henne.Hun har begynt med fast føde,og er stadig i stuen og herjer rundt..


4 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Ja hadde de vært født her så hadde de nok blitt her også... Det er derfor jeg aldri kan sette valper på hunden min, det må være fælt å gi de fra seg... (men Leon er jo en hanne da...)Men etter 9 uker ser man vel kanskje også litt frem til at de skal få nye hjem - så mange valper tar jo tid og medfører endel jobb. Godt at pus har det bra - det fortjener den jammen etter det den var med på!Bildene er så koselige og de er så supersøte alle sammen! God søndag og en stor klem til deg også!

chatrine sa...

Disse her var bare helt skjønne!! Å lille katten supersøt! Godt at det var dere som fant henne:) Flott blogg du har, har tittet litt rundt i den:)
Ønsker den en fin kveld, med alle de søte små!
Klem fra meg:)

Ida sa...

Bedårende! :)

HildeS. sa...

Så søt Replay er der han ligger mellom kvelpane, som er like søte.
Kattungen liknar på Rasmus pusen min når han var liten.
Det var eit nydeleg bilde mannen din hadde laga, som du viste i immleget under:o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...