torsdag 6. september 2007

Hvordan er det mulig???

Datteren ringte i dag og sa at hun hadde bestemt seg for å slutte på folkehøyskolen..og jeg dro for å hente henne.. På E-6 i 100 km/t roper hun:"se en kattunge". Jeg så ikke ,men bråstoppet og rygget på trygg sone... Hun ut av bilen,over to kjørefelt..og riktig;...det var en kattunge som satt ved midtrabbatten. Etter mange telefoner,stopp etc.klarte vi ikke å finne morsmelkerstatning,men på vetrinærhøyskolen sa de at hun? kan få vann til i morgen.Sikkert ikke mere enn 2-3 uker og skrek hele veien.Nå etter å ha hilst på alle dyrene i familien har hun sovnet,og ligger trygt i min ulljakke. Hun sier far i huset hvor hun var tok den med..sinna fyr.. Hvordan f... kan noen gjøre noe sånt?


Noen som har tatt initiativ for å få dyrepoliti i Norge.
Dere kan gå inn på www.underskrift.no og signere..

Og Ida:-)...sååååååå glad jeg ble.Tuuuuusen takk..
9 kommentarer:

Ida sa...

Ett skjønt lite nøste dette.
Kan ikke med min villeste fantasi forstå at noen kan gjøre noe sånt! Grrrrrr!!!!!!!!
Ikke mye omsorg i det hjertet nei!
Håper den lille skjønnheten vil klare seg.
Lykke til.
Klem.

Cornelias Country Corner sa...

Åhhh....vad ARRGGGG jag blir...lämna en liten unge så. Men vilken tur att ni tog hand om den. Blir varm i hjärtat av historien trots allt.
Och varm i hjärtat blev jag av ditt inlägg i min blogg, TACK!!! Började nästan gråta så glad jag blev..Du är underbar! Kram!

minerva.jor sa...

En rørende historie,dessverre finnes det noen som ikke tar vare på og er glad i dyr, vi trenger så sårt et dyrepoliti her i landet også.
heldigvis kom dere forbi!
Lykke til!

Hobbygåsa sa...

Å hellendussen så skjønn! Og så heldig at dere fikk øye på den, orker ikke å tenke tanken videre... Det er helt utrolig hvor grusomme mennesker kan være - hva er de laget av som kan etterlate et dyr slik???? Og så hunden din da som lar den få ligge slik! Jeg gråter nesten jeg... Kan jeg spørre - hva sier hunden om det lille kreket? Ha en fin dag og kos dere med lillepus!

Liv sa...

Det finnes dessverre så altfor mange hjerteløse......, men heldigvis finnes det godhjerta folk, også! Dier kattungen hos irsksettertispa di? Lykke til! Jeg regner med at den lille pusen blir i familen.

organic-lizzi sa...

Ida.. Jeg håper også av hele mitt hjerte den vil klare seg:-)
Takk.. klem

Cornelia.. Det er en absurd situasjon.Uten min våkne datter hadde ikke jeg skjønt det der jeg kjørte..
Når jeg kommer inn på severen sender jeg en mail:-)

Minerva.. Sikkert og visst at vi trenger dyrepoliti..
Tusen takk!!

Hobbygåsa.. Alle her er helt tussete..tårer i øynene stadig vekk:-)Mange burde desverre ikke hatt dyr.Utrolig snillt av Inka og tolerere den,men gjør det med litt stress foreløpig.Jeg spurte henne fra deg og hun sier:"Helt ærlig så har jeg nok med mine egne,så jeg er ikke veldig begeistret.Men når det er sagt så synes jeg veldig synd på den så jeg prøver..
Deilig dag til deg også!

Liv.. Helt enig.. mange hjerteløse,og mange gode..
Inka dier foreløpig ikke katten,men det er nok fordi pattene er mye større og annerledes enn hos kattemor.Tror den hadde fått lov ellers.Jeg har kjøpt inn kattemorsmelkerstatning,og håper den klarer seg.Og ja,den blir helt klart i familien.Det er alle enige om:-)
Hm...tittet på sidene dine:-)
Du så deilig med alle blomster hele året!!Nyt varmen for alle frosne sjeler i Nord er du snill..

Frk.Badegakk sa...

Forferdelig! Men godt det endte bra i allefall. Skjønn liten sak, fatter ikke hvordan noen kan gjøre noe sånt mot noe som helst levende uansett alder eller rase. Jeg er pro dyrepoliti med hele min sjel! *skrive under*

Hilde C. sa...

Det var litt av en historie. Så heldig hun var oppi det hele som havnet hos dere.

Mia sa...

Vad arg man blir - hur är människor funtade egentligen?? Men vad söt kissen var, otroligt söt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...