onsdag 19. september 2007

litt ifra de små

Etter at katten som nå har fått navnet Replay hadde fått sin melkeflaske spurtet den bort valpene som fikk sin melk. Inka lå helt stille uten å bry seg..Den forsøker ikke å suge,men ville være med kompisene..Hun ligger nesten alltid sammen men en eller flere av de og sover:-)
Jeg kom med en genial ide til min mann..(det pussige var at jeg i min ukuelige optimisme trodde jeg skulle få viljen min..!!)Katten trenger en søster eller bror den kan leke med..En som akkurat har blitt renslig og spiser bebiskattemat..Fint å lære av en annen etc.etc..Herremin så irritert han ble..makan..det er vel ingen ting å ta så på vei for!!Hadde ikke vi nok dyr!!Ja,ja..vi får se:-)


6 kommentarer:

Ida sa...

En god og trofast mor som ligger der og dier. :)
De er skjønne hele gjengen.
Kattungen skiller seg helt klart ut, samtidig som han har funnet plassen sin der.
Det er forskjell på kjønnene du.... Hehe.
Og hvem vet når nok er nok? ;)

Petunia sa...

Måtte bare innom deg og se om du hadde lagt ut flere bilder av dine nydelige små og det hadde du jo:-)De er bare så herlige og jeg er veldig veldig misunnelig....

moderncountry sa...

Hehe, jeg skjenner meg igjen!! Vet du hva du må gjøre da? IKKE spørre han, bare la den være her!! Til slutt har han ikke lenger følelsen av at dere har et nytt dyr fordi han har blitt så vane med at den alltid kryper sammen med de andre. Den er jo sååååå søt!! Hvem kunne vel sagt nei til et så vakkert lite nøste?
Nyt dagen!! Klemmer

Hobbygåsa sa...

De er så utrolig nydelige alle sammen! Så koselige bilder! Klart at katten må få en lekekamerat sier nå jeg - du får lufte det i små porsjoner til han skjønner at det er en god idè. Ha en fin dag!

organic-lizzi sa...

Ida.. Enig i alt du skriver:-)

Petunia.. Det kommer mere.Jeg får ikke nok av noen av de:-)

Moderncountry.. Jeg syntes jeg måtte spørre.. Tross alt han som har overoppsynet når jeg jobber.. Den vi har her vil han ha,men ikke en ny lekekamerat til den..Når det er sagt hadde jeg nok fått det til hvis jeg bare ville hundre prosent..
Nyt dagen du også.. klem

Hobbygåsa.. Hvis jeg ser det trengs en lekekamerat lover jeg at jeg får det til:-)Det rare er at den freser til den gamle katten vår,men ikke noen av hundenene:-)hmmm..
Fin dag til deg også..

Cornelias Country Corner sa...

Nej så sött!!!! Underbart att hunden accepterar Replay. Synd att du bor så långt från mig - har 4 katter för mycket! Många kramar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...