lørdag 17. november 2007

Alternativmessen..


I går dro jeg til den årlige Alternativmessen i Oslo.Det går som regel flere år mellom hver gang for det er som regel litt vel mye..Møtte noen skjønne venninner,og hilste og snakket litt med en kollega..Og plutselig kjente jeg en dragning mot en stand hvor det stod Feng Shui..Ikke det at jeg ikke har lest og selvfølgelig har bøker om temaet,men de fleste bøker er rettet mot helt andre verdensdeler enn hos oss.På standen stod en skikkelig herlig og flink dame som heter Laila Ryvænge,og med mye humor og bøtter med kjærlighet tegnet og forklarte hun og tipset meg på forandringer jeg kunne gjøre.Kjøpte en bok(bombe,hva??)av en forfatter jeg har stor tillit til på det feltet,og meldte meg jammen på et helgekurs som skal være i mars hos Laila:-)

Gjorde et annet deilig besøk på en annen stand,men det skriver jeg om når butikken hennes åpner om ikke lenge i Tønsberg..

6 kommentarer:

Randi sa...

Så spännande det låter med en Alternativ-mässa!

Feng shui har jag också blivit fascinerad av efter att jag vid mitt första besök i Hongkong bodde på ett hotell mitt i ett inomhus-centrum. Gillar egentligen inte alls såna platser, men som ensam kvinna i HK, så väljer jag alltid det, som känns säkrast.

Sen den dagen älskar jag det shopping-centret (men hatar alla andra). Jag förstod först faktiskt inte varför - men fick sen höra att det var byggt enligt just Feng Shui. Då förstod jag "på riktigt" att jag var tvungen att lära mig mer!!!

Klem Randi

Château-Gontierdailyphoto sa...

Today on my blog I suggest a visit photographic tour of Château in a few clicks.You simply duplicating the following address in your browsers.
Enjoy your visit. http://chateau-gontier-daily-photo.blogspot.com/

Ida sa...

Spennende! :)
Du får kose deg med boka og glede deg til kurs i det nye året.
Denne messen pleier å være i Grieghallen i Bergen.
Har aldri vært der selv. En venninne kom hjem med en krystall til meg derfra i fjor. Skulle ha den under hodeputen for å huske drømmene mine.... Hadde glemt den. Uff.
Husker aldri hva jeg drømmer, skjønner du.... :(
Må visst finne den frem.

Henviser til kommentaren hos meg. Du er virkelig kjempeflink og har fått en stor bonus ved å gå ned i vekt, etter omleggingen av kostholdet. I tillegg til at man føler seg mye bedre generelt.
Du virker som en viljesterk og flott person.

Jeg er nok ikke så konsekvent for tiden..... Men, lever forholdsvis sunt ja.
Anbefaler deg IKKE til å prøve lørdagsgodtet mitt... ;)
Du som har vært så flink.

Jeg lager annen mat til mann og barn innimellom. Synder litt selv også ja. Og ungene her får lørdagsgodt. Jeg mener at frukt og sjokolade er bedre alternativer enn all salgs godteri med E-stoff og kjeks osv. med transfettsyrer og herdet fett....!
Kanskje jeg inspirerer andre til å tenke alternativt også.
Selv om det ikke er det aller sunneste likevel.... ;)

Kos deg videre, UTEN sukker! ;)))

chatrine sa...

Spennende messe! har vært på flere slike messer her oppe i tromsø.
godt at hjertene er godt likt:)
Ha en flott søndag! Og kos deg med ny bok!
Klem:)

älskar sött sa...

Tack söta för din komplimang! =) Du är så snäll, hi-hi...Spännande på en alternativ mässa! Det finns så mycket intressant man inte kan *bevisa*...natti..natti på dig! Kram Malin

Emmeline sa...

Ja det høres veldig spennende ut. Jeg har en nabo som er veldig opptatt av dette med alternative ting. Hun snakker mye om Feng Shui og driver ellers med healing.
Jeg må jo bare innrømme at jeg ikke er så veldig begeistret for den healingen hennes---men ungene mine sitter seg gladelig til for å bli healet med noen varme vibrasjoner eller hva det er. Merker lite endring etterpå; de er like rampete som før gitt!!
Skal jo bli spennende å høre om den andre standen også- men den som venter på noe godt osv... Ha en fin uke!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...