onsdag 7. november 2007

Rev i hønsegården!!

I går utpå dagen ble det ganske dramatisk..Mannen min roper "rev i hønsegården"..Jeg springer ut i tøflene og der er den rakkeren.Drept en og er i ferd med å ta en annen.Den nektet å slippe taket så mannen min tuppet til den og den svarte med å bite han i skoen(gudsjelov ikke meg med tøfler) Det ille med rever er at de forsyner seg ikke med en og går sin vei nei!!De dreper alle..Vi var jammen heldige som tross alt ikke mistet mere enn en selv om det er trist med den ene..
Må legge til at mannen min er så lei seg for at han måtte tuppe til reven....Bilde er for ordens skyld ikke tatt av meg.Tok ikke tid til å ta med kamera..

11 kommentarer:

Marte sa...

Hei og takk for hyggelige kommentarer:)

Ja han er så skjønn, bildet er fra da han var valp:)

Du har endel dyr du også;) Jeg er veldig glad i hunder jeg da, har hatt en golden retriever (det er favoritten), nå har jeg lille dachsen min:)

Hva vil det egentlig si å være dyretolk? Er det yrket ditt? Spennende..

Ha en fortsatt fn dag!

Hilsen Marte

Hobbygåsa sa...

Ja det er det dumme med reven, hadde den nå enda tatt med seg en høne og vært fornøyd. Håper det går bra med resten av hønene etter en slik opplevelse.

Anonym sa...

Måste erkänna att jag inte hänger med på allt du skriver...:-) Hade ingen aning om att rävar gör så..varför?? Nån som vet det? Trodde att de tog en höna för hungerns skull...Hoppas att det är lungt i hönshuset nu.:-) Kram på dig!

Handplockat sa...

hej
jag blir så glad när du kikar in till mej

=)

ha det bäst

Randi sa...

Tusen Tack för dina alltid så fina kommentarer.
Hoppas du återhämtat dig efter chocken och de andra hönsen också förstås. Måste vara en skräckupplevelse för både er och hönsen!
Vacker bild - djurbilder är svåra att ta, men du här lyckats perfekt, men ... du har väl inte återgått till mini-formatet igen ...*ler*

Kram Randi

Cornelias Country Corner sa...

NEJ! Fy då!!!!! Ja, de är lömska de jäklarna som dödar fler än de äter. Kram!

Ida sa...

Uff da. Dette var både trist og dramatisk. Håper at reven holder seg unna hønsgården der hos dere etter dette da....

Nostalgia sa...

Rev i hønsegården!! Det er jo rene filmen det! Ikke sikker på om jeg hadde trodd mine egne øyne med en gang..
Usj så traumatisk, jeg er glad dere oppdaget det såpass fort, selv om det beste hadde vært om den ikke hadde fått tak i noen høner i det hele tatt..
Resten av hønene - gikk det bra? De får jo så lett sjokk (ikke til å unders på heller egentlig.)

chatrine sa...

For en dag...rever er ikke til å spøke med... tenker det var en del kakling på de gjenlevende hønsene...
Uffda... Du må sende katten din ut å skremme vekk revene som lusker rundt:)
Du får kose deg med resten av dyrene dine,
Klem:)

StyggaLillaLoppan sa...

min granne har höns och får påhälsning av räven med jämna mellanrum men häromsistens var det en jakthund som tagit död på flera stycken :=( tråkigt. Jag vill också ha höns i framtiden . Vi får se...Vad har du för slags höns?

Emmeline sa...

Herligheten... FOR en historie. Jeg hadde blitt veldig skeptisk hvis vi måtte begynne å løpe rundt etter rever utenfor huset her hos oss. (-Men så bor vi jo midt i byen også da, hehe)
Håper han ikke kommer tilbake!
Må ellers si at bildene ble bra nå når de kom inn i større oppløsning! OG så spennende de var da?? Kul kunst rett og slett..Mer av det!! Ha en fin kveld og takk for koselige hilsener på bloggen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...