mandag 19. november 2007

Ewa I Walla

Ser mitt snitt til å vise kjolen jeg hadde på meg i barnedåpen i dag.Er veldig begeistret for designeren,men lite av det som passer til typen jeg er desverre..Er liksom ikke akkurat "frodig" om dere skjønner..8 kommentarer:

Emmeline sa...

Heisann igjen...
Måtte bare innom for å si at det ikke heter Healing men BOWEN??? Eller noe i den duren??
Du vet kanskje mer enn meg!
Hun vifter med armene over ungene sine hoder iallefall, hehehe.
De syns det er supert.. og jeg er vel ikke så nøye på det. Jeg vifter jo ofte med armene mine uten at det skjer noe særlig av den grunn.
Jaja. Kjolen var NYYYYDELIG!
Enten er vi for tynne eller så er vi for tykke. Jeg er i siste kategori, ergo er jeg Mummimamma med vesken og hadde nok ikke sett helt bra ut i denne kjolen her.. Men det gjør ikke så mye syns jeg, det kunne vært mye verre..;0) Så lenge vi er friske får vi være glad i den kroppen vi har!

Randi sa...

Du visar en vacker klänning med intressanta inslag i tyget.

Men visst är det så - vissa plagg passar bättre om man är lång och slank och vissa passar bättre om man är kort och fyllig.

Ibland känner jag att man får avstå från vissa kläder som är vackra och tilltalande bara för att man saknar förutsättningar att bära upp plagget på ett rättvist sätt.

Det viktigaste är i alla fall att man känner sig bekväm i plagget man ska bära, se´n bryr jag mig inte om vad andra tycker.

Ha en mysig vecka!
Klem Randi

moderncountry sa...

Heisann!
Kos å høre fra deg igjen :)
For en nydelig kjole du har fått tak i! Jøsses, så romantisk og ja, kanskje og litt "Trolsk" hvis du skjønner? Ser for meg langt lyst hår, sykkel, natur og eplekurv jeg :))

Ha en finfin uke og kos deg med alle dyra! Klemmer

Hobbygåsa sa...

Så nydelig kjole! Kjenner problemet, skal mye til om noe strammer over bringen her ja.... Men alle kan jo ikke se ut som modeller heller, trøster jeg meg med. Ha en flott dag!

Ida sa...

Kjempeflott kjole! :)
Fikk litt samme assosiasjonene som Modern Country.
Fin var den.
Ønsker deg en deilig mandag og ei fin fin uke.
Klem.

Anonym sa...

Kjempefin kjole! Ha ei fin veke:0)

älskar sött sa...

Vilken ljuvlig klänning! Helt underbar...!! Var kan man köpa sådana? =) Tack för dina fina komplimanger...dom värmer sååå och ha en ljuvlig vecka!kramar Malin

chatrine sa...

Den her var bare helt nydelig!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...