lørdag 10. november 2007

Eplet og stammen:-)

Jeg reiser jo ganske mange steder for å snakke med dyr,og har ikke tall på hvor mange ganger jeg må møtes på bensinstasjoner og veiledes videre!!Tar jeg imot korrekt beskrivelse når jeg kan skrive det opp hjemmefra går det stort sett bra,men ellers pinlig dårlig.Er altfor utålmodig til å huske briller og slå opp i kartbok.Dessuten er nok mange av de stedene jeg drar umerket i Europas kartbok.
Bildet er fra en av de mange rallyløp min avdøde far var med i.Skjønte plutselig der jeg suste avgårde at det var en grunn til at han ikke var kartleser:-)
Noen som har erfaring med GPS...ville det fungere?...Faren min står med ryggen til....

4 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Morsomt å se slike bilder, stilig bil da! GPS har jeg aldri prøvd, men hadde nok virkelig trengt en... Stedsans er jeg født uten, og kart vet jeg ikke opp og ned på. EN gang har jeg funnet veien i en fremmed by - veien ut av Firenze med bil - ellers har jeg forbud mot å lese kart sier min sambo. Kan ikke skjønne det, vi har sett mange fine steder vi på vår vei, de heter bare ikke akkurat det samme som på mitt kart. Ha en strålende helg!

Anemone sa...

Hei du... GPS JA!!!!!
Kjøpte en for 2 år siden pga. en lang biltur til Italia. I løpet av
de ukene kjørte vi aldri feil, kjørte rett på hvert et hotell,
kom oss hjem fra San Siro i mørket. Og hadde vi ikke hatt den GPSèn hadde vi vel surret rundt i Genova ennå...

For ikke å si at den er en reddende engel for ekteskapet på slike turer, der jeg tidligere/normalt er/var kartleser, og gubben kjører etter mine anvisninger. Nå slapp vi også den utrivelige biten gitt !!!

Så bare en ting å si om den saken!!! Aldri alngret på kjøpet. Så lenge en har en adresse er det umulig å kjøre feil, og en trenger ikke stoppe på bensinstasjoner om en da ikke har Statoil krus og er kaffetørst!!!

Snakker med dyr ja. Har en kollega som fikk leid en dame til å snakke med katta si i forrige uke..., nesten litt utrivelig på en måte også, for så mye stemte sokm hun ikke hadde forutsetninger for å kunne vite på annen måte. :-)

Ellers kan du gå inn på GundaM sin side via min blogg. klikk på profielen hennes, finn hennes katteside og les om den samtalen rasmus katta der har hatt... bare et tips.

Ha en fortreffelig helg videre.

chatrine sa...

Hehe, det er IKKE lett å finne veien alltid nei;)
Tøft med far din og rally! skikkelig kule biler de hadde dengang.
Så var det noen nydelig engler du hadde i ditt forige innlegg!
Ønsker deg en super lørdag!
Klem:)

Randi sa...

Det är klart du ska ha en GPS! Jag har ingen ... ännu, men ska få en i slutet av månaden. Jag tyckte det var onödigt tills jag åkte med en väninna som hade en och då blev jag helt begeistrad. Åker man bara på motorvägar, så klarar man sig ju utan. Men jag åker på små vägar långt ut på landet och där är det hopplöst ibland att hitta rätt eftersom det är dåligt skyltat.
Men kom ihåg, det är viktigt att välja RÄTT GPS.
Kram Randi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...