lørdag 10. november 2007

Dyretolk..dyrekommunikasjon

Da jeg begynte å blogge var egentlig med tanke på at jeg ikke skulle skrive noe om dyrekommunikasjon her.Ikke fordi jeg skammer meg over det;tvert imot..Opplever at i bloggverdenen er det så utrolig mange hjertevarme mennesker,i motsetning til det som kalles den "alternative..
Men mange har spurt og nå vil jeg fortelle litt om det.
Brukte lang tid på å finne de rette lærerene for meg. De viste seg å være i Sverige.Etter flere turer dit på kurs i kommunikasjon og kommunikasjon/healig begynte jeg etter hvert å reise rundt å ta "oppdrag".Det er alle typer mennesker som ringer og vil ha hjelp eller bare høre hva dyret deres har å fortelle.Når jeg kommer får jeg noen få data om dyret,renser hodet mitt for all "støy" og lytter,skriver og spør.Det er som om jeg kommer inn til et bibliotek,og noe får jeg tak i og annet ikke.Alle dyr er forskjellige som oss.. De kan være humoristiske,sjenerte,skravlebøtter og utålmodige etc.Mye vil de fortelle,og noe hender det at de ikke vil snakke om.Jeg presser de aldri.Ofte sier eierene at "så rart..det stemmer det du sier"Det er vel ikke rart!Jeg forteller jo bare det dyret har sagt:-)De fleste gangene er det utrolig koselig,og noen få ganger ikke.Noen tror at jeg bare skal fikse ting.Sånn er det ikke!Dyr har fri vilje som oss mennesker,og vil de ikke slutte å bjeffe,så vil de ikke.Til de pleier jeg heller å anbefale adferdspsykolog.Noen tar på seg skyld for alt..andre har skjønt det ikke er deres feil.
Desverre er det en god del dyretolker som jobber på en litt underlig måte.De tar imot bilde,snakker med dyret hjemmefra og sender mail til eieren.Da er det lett og gå glipp av mye viktig informasjon.Noen tolker eieren via dyret..det er det jo ingen mening i..
Jeg elsker jobben min:-) www.dyretolk.no(siden er under omarbeiding!)Noen som lurer på noe?..Bare spør..

Fortsatt kos lørdag,og klem fra meg!!


10 kommentarer:

Emmeline sa...

Du verden. Jeg har aldri hørt om dyretolker i hele mitt liv, og dette var jo virkelig spennende. Måtte rope på mannen min for å lese for ham også--og jeg må si at jeg er imponert!
Her i huset er far veldig redd for dyr, og jeg er ikke spesielt opptatt av dyr...men på underlig vis har begge guttene våre blitt VELDIG glade i dyr begge to. Vi regner med at de anskaffer seg hund så snart de flytter hjemmenifra.. Du har vel mange dyr som har disse fantastiske evnene. Syns det høres veldig spennende ut! Kjekt at du fortalte oss om jobben din, min er nok mye mer kjedelig---Skrive rapporter på kontor, lite tolkning der i gården!

Anniche sa...

Hei Randi !

Tusen takk for koselige kommentarer , du er så herlig!!!!

Dyretolk , ja det må være en spennede jobb. Jeg synes det var så hyggelig at du skrev litt om dette her på bloggen din!

Ha en god helg videre , stooor klem!

Anonym sa...

Takk for hyggelig kommentar i bloggen! Alltid kjekt med nye stemmer:0)
Fikk frysninger når eg leste innlegget ditt! For ein fantastisk spennande jobb du har!!! Er oppvokst på gård, men er desverre veldig allergisk for mange dyr, til mine barns (og min)store sorg.Dei elsker dyr. Dattera mi går på ridning, og det er " det største i verden" for henne...Ha ein strålande dag. Eg håper det er greit at eg linker deg for dette vil eg gjerne lese meir om:0)

Hobbygåsa sa...

Det høres så spennende ut dette, du må ha en kjempefin jobb! Neida, jeg strikker ikke i søvne. Jeg har ME og tilbringer en stor del av dagen i sofaen med hvile. Men jeg er av den mildt sagt rastløse typen så jeg klarer bare ikke å ikke gjøre noe. Har funnet ut at jeg kobler veldig ut med et strikketøy mellom hendene i sittende stilling, og hekle kan man faktisk også gjøre nesten liggende... Og med så mye ledig tid blir det jo en del ferdigstrikket da. Ha en flott søndag! Klem fra meg.

pudelflicka sa...

Hej jag hittade din blogg genom Randi tror jag.
Jag är norsk men bor i Stockholm sedan 24 år.
Jag har varit i kontakt med en duktig tjej som pratar med djur. Hon skall komma upp till Stockholm i december och prata med mina 4 pudlar.
Hälsningar Hedvig

Randi sa...

Stort Tack till dig Randi, för att du delar med dig av ditt mycket intressanta yrke.

Jag är mäkta imponerad. Jag är en stor djurälskare och förstår att det måste vara en fascinerande sysselsättning.

Jag minns första gången jag läste "The Horse Whisperer" - jag grät och grät - och blev helt betagen av boken! (Dyre tolker låter mer proffsigt!) Den kom sen på film - "Mannen som kunde tala med hästar" tror jag att den hette och den gjorde super-succé.

Tänk vilka spännande upplevelser du får uppleva i ditt yrke!

Kram Randi

Ida sa...

Spennende og interessant! :)
Har sett en dyretolk jobbe på TV.
Kos deg videre i jobben din med dyrene. :)

Har du noen gang fått inntrykk av at dyret virkelig ønsker at de kunne kommunsiere med eieren sin?
Snakke....

chatrine sa...

Så spennende yrke du har! Lurer på hva min lille "diva" ville sagt;)
Jeg har tatt opp din bestiling på hjerter:)
Men du må sende meg mail, med din adresse så jeg hvet hvor de skal sendes:)
Ha en fin søndagskveld!
Klem:)

Cornelias Country Corner sa...

Jag är imponerad, verkligen ett yrke som jag skulle kunna tänka mig också. Vad brukar djuren säga till dig? Kan du ge några exempel?

Många kramar & ha en underbar vecka!

Fru Grön sa...

Vilket intressant jobb!
undrar just vad min hund tänker nu. Hon blev attackerad av en schäfer i lördags och mår efter omständigheterna bra, men är lite orolig.
Kul att du tittade in hos mig. jag har varit lite lat med inläggen.
Ha en härlig kväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...