mandag 5. november 2007

Liten rådyrbukk og "gjerrig" på størrelsen:-)Det er så jeg blir rent øm der jeg stadig får besøk av rådyr i vår hage.De gjør ikke som hos naboene og forsyner seg med roser og annet snacks..nei da!Her går det i epler og brød hvis ikke fuglene har spist det før de:-)

VET DERE NESTEN IKKE SER KALVEN OG HÅPER PÅ HJEEEEEELP!!

Her sitter jeg med skikkelige briller og fyller 53 om en drøy måned Ler godt av kommentarene om at det ikke går å få bildene klikket større.. Jeg har lett og lett i bloggerstøtten,men jeg aaaaner virkelig ikke hvordan jeg skal få det til.Æresord og kryss på halsen.. En vennlig sjel der ute som vil hjelpe en "gammel dame"?

7 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

He he, dette nymotens digitale greiene er ikke lett nei. Er ikke god på dette selv om jeg er 6 år yngre enn deg...Min sambo har lagt inn et bilderedigeringsprogram på pcen min og der redigerer jeg størrelse når jeg laster bildet fra fotobrikken. Jeg skjønner ikke så mye annet enn at jeg gjør akkurat som han sier, så bedre råd enn dette finnes sikkert! Ha en strålende uke!

Emmeline sa...

hehe...Nei jeg aner virkelig ikke. Jeg pleier å laste de inn i stor størrelse, og da kan de klikkes større?? Fin kalv når man ser nøye, hehehe! Ha en god uke;0)

Hilde C. sa...

Angående billedstørrelsen, så er ikke det noe du gjør i blogger. Det avhenger hvor stort bildet som du laster inn er i utgangspunktet.
Når man høyreklikker på et bilde, får man opp en liste, hvor det siste punktet et "Egenskaper". Når du klikker på "egenskaper" får du opp opplysninger om bildet. Rådyrbildet ditt er 291 X 197 pixler. Dersom du vil ha større bilder når noen klikker på det, kan du for eksempel sørge for at bildene du laster inn er rundt 500 pixler. Men dette avgjør du altså før du laster opp til blogger :-)

chatrine sa...

Hei, hei, ser du har fått litt hjelp:)
Godt at rå-dyret ikke går løs på blomstene dine! De er jo råe til å ete opp hager de der;)
Ha en flott uke!
Klem:)

chatrine sa...

å forresten: Gøy med den "garn-slankingen" din;)...

Randi sa...

*Fniss* ... känner mig träffad!!!
Först vill jag säga att det är en härlig bild. Snygg modell! Bra fångat.

Du har förminskat dina bilder för mycket! Du bestämmer i ditt bildredigeringsprogram - när du sparar dina bilder - vilken storlek du vill ha. Jag har en separat mapp för "små" bilder, som jag lägger in i bloggen. (Eftersom du har en Mac kan du ju följa Hildes råd om att högerklicka.)

Minska först ner bilden (kopia) till 72 dpi.
Därefter kan du spara ner dem till ca 600 x 600 pixlar. När du laddar ner bilden i inlägget har du tre alternativ på storlekar, som du kan välja. Om det nu är så att du vill ha en liten bild i inlägget, så kan du välja det. Jag kan då själv klicka på bilden, om jag vill ha den större. Men kom ihåg - de flesta betraktar din bild utan att förstora den!

Hoppas min svenska inte gör det mer komplicerat än det är ;)

Kram Randi

Ida sa...

Ett populært sted der hos deg. Med besøk av ymse dyr.... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...