torsdag 5. mars 2009

Vil ha våååår!!!

Jeg lever absolutt bra og i beste velgående med all snøen(det har jeg nemlig bestemt meg for..)Men det kan jo ikke fortsette sånn!!
Selv om stolen på bildet tatt på verandaen er flyttet et annet sted(altså ikke under "tak")enn den stod i sommer får dere litt innblikk i hvor mye snø det faktisk er rett utenfor døren..

15 kommentarer:

kari - carpe diem sa...

Heisann! Jeg har vært inne hos deg mange ganger før, men ikke lagt igjen spor etter meg...Men så hyggelig at du var innom meg! Velkommen igjen, har akkurat laget jubileums innlegg for i dag, så skynd deg innå legg igjen spor:-)
Her er det vår, ja, og jeg håper virkelig den varer...
Alltid "koselig" å treffe andre hjertemammaer, man deler opplevelser som ikke er så lette å forklare for andre. Jeg har skrevet en del om det her inne, og fått mange gode tilbakemeldinger på akkurat det.
Så bra at det går bra med ditt hjerte"barn". Vår frøken må nok også holde seg unna det meste når den tid kommer, for hun har en lungesykdom itillegg, så det kan bli mange fristelser og utfordringer i årene fremover...hun er bare 8 enda...
Ha en fortreffelig dag,jeg kommer innom deg igjen!

Randi sa...

Nej du - jag kommer INTE att acceptera mer snö nu. Äntligen doftar jorden och de små lökarna målar gräsmattan med sköna färger. Nu har äntligen Våren kommit hit! Hoppas den når dig också snart!
Stor vår-kram till dig
/Randi

Bente sa...

Tusen takk for omtanken Randi!!!

Du kan jo trøste deg med..(?)....att jeg har meeeer snø her oppe ;-)
Nejda....bare det blir litt varme så forsvinner den nok ganske fort!
Stor klem fra Bente

happy in pink sa...

uffda...ja det så ikke bra ut!!! her har det smeltet ganske mye i det siste:))) det ligger vel ca. 15-20 cm i hagen...men alle veier er jo bare:))) men føler meg absolutt ikke trygg...mars pleier være en snømåned her nede!!!
og takk for dine gode kommentarer...setter så pris på de:)))
ha en strålende dag...klem fra tara

pudelflicka sa...

Ja det räcker med snö nu tycker jag med. Fick medicinen till Nellie. Tack söta du. Ska jag spruta in i munnen med pipetten ? Ska hon ta det mellan måltider ?
Kram Hedvig

Eli sa...

Her smelter snön lite varje dag, och mer vill vi inte ha! Bellissa kom in fra hagen med halve kjönsorganet bortrivet og så 7 cm in i slidan. Ringde deg når vi var på vei till Uppsala till akutklinik men du svarade inte. Vi vet ikke vad det er som hent, en hest kan ikke gjort det, i hagen finns ingenting hun kan ha gjort det på tror vi. Har ike fått helt klart for meg vad som hent, men har fått en bilde av hagen lengst ner mot skibakken, hun var ganske lugn og hade ikke så ont. Det gikk fint å sy ihop henne.
klem på deg! ps For å ha det litt mer tråkigt var svigersönnen min med i bilulykke i går også, så det rör på sig kan man säga!Nu får det vända!

pudelflicka sa...

Tack för trevlig prat.
Det är Marias vackra bukett jag har på bloggen i dag.
Kram Hedvig

GundaM sa...

Hei der!
har bestemt meg for at det er ok med snø jeg og ;(

Men nydelig ditt øverste bilde her da, men det under her emd hunden er skikkelig....Delikat ja ;0)

Travle dager for tiden,men ikveld er det ingenting utover det å kjøre fire turer ned til idrettshuset...Og blogging imellom turene ;)

Stor GundaKlem

Siw Aina sa...

Oi, det får man si...
Nå elsker jeg snøen, men det har kansje noe med at jeg bor et sted der stabil vinter kun er en myte. Det kan snø og være deilig vintervær den ene dagen, for så å slå om til sørvestlig liten storm over natta. men det er vel en av bakdelene med å ha gulfstrømmen på alle kanter. Vinterstormer har sin sjarm de også, selv uten at det er snø involvert.
Men når det er sakt, så er jeg meget åpen for vår nå. Og denne uka har vi faktisk vært oppe i 15 grader allerede. Snart begynner det å spire og gro. De første hestehovene er forlengst blomstret, plukket og visnet, deilig.

Anonym sa...

Ja, det er fortsatt altfor mye snø, men nå går det riktig vei, sjø! Solen varmer og det hvite smelter, det blir snart nå, helt sikkert! Klem fra Randi**

Løvinnen sa...

Det er så spennende å ikke vite morgendagens strabaser, og heller ikke planlegge noe i det hele tatt:-) Slik skulle egentlig alle i hele verden gjort spør du meg.. Kanskje ville det blitt mye rot men..livet hadde blitt mer fyldig tenker jeg:)
Ønsker deg en god god natt! :)Løveklem

Linda sa...

Beklager at jeg strør salt i såret, men her er det faktisk vår nå.. Så deilig i dag med 8-9 grader, tørt i gatene og skikkelig vårstemning! Deilig:)

Josefine sa...

Hei..kan godt forstå at du ønsker snøen bort nå...
For et nyydelig vår bilde du viser, sånne små koselige kroker er jo bare lykken! Stolen var jo så sjarmerende. Ikke så lenge igjen nå før vi kan lage små oaser rundt huset..hvor vi kan sitte og nyte livet, med en god kopp te..eller noe kaldt i glasset...jippi Ønsker deg en flott helg, klem

Anemone sa...

Å bare en snartur innom fra jobb her, men du må kjøpe fredagsbilaget i VG eller Dagbladet i dag, om økologisk mat.

Snakkas om ikke lenge, klem fra meg.

Den grønne sti sa...

Her har snøen regnet bort. Håper ikke det kommer mer i år, for nå vil jeg jobbe i hagen!!
Det ligger en liten tag til deg hos meg ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...